Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (7.08 secunde)
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica intitulata 'Monumentele istorice, cea mai buna "carte de vizita" a unui popor' , pe care o puteti citi in continuare.
"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea. Cand: Nov 1- 3 2013 Unde:
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune".
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Spiritul unui popor este definit in primul rand de traditiile populare, de costume si masti, de obiceiuri si credinte stravechi.
Ele.ro : Persoanele cu trasaturi perfecte sunt egoiste. Mai vrei un iubit frumos? Persoanele inzestrate de natura cu trasaturi perfecte sunt invidiate de o planeta intreaga, insa nu sunt cea mai buna alegere pentru o viata in doi, sustin cele mai recente studii.
REALITATEA.NET: Legenda URIASILOR DIN ROMANIA.
DeceNews: Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata.
Academia Britanica de Film a publicat lista peliculelor nominalizate la editia din acest an a premiilor BAFTA. Marele favorit este filmul SF "Gravity", care a primit 11 nominalizari.
Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc. Fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent si in cel european, este influentat de trasaturile specifice acestui animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.
AMOSNEWS : "Sunt un Orb.
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
Ovidiu Ioan Cherniciuc Dumitrescu este un tanar talentat, nascut in orasul Bucecea, judetul Botosani, care a publicat recent un volum de poezii intitulat "Amintiri pentru maine", la Editura Agata.
La Londra, va avea loc pe 28 februarie Sezatoarea Martisorului, cu Nicolae Voiculet, Livia Constantinescu si Victorita Dutu. Din programul acestui eveniment:
De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat in sala de repetitii, unde se pregateste pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. "De sase ani vin la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman!
Gheorghe Zapca si sotia sa, Maria Zapca, participa zilele acestea la targul de Paste organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic.
TEHNICI FENG SHUI PENTRU DRAGOSTE • Feng Shui este o veche traditie care face legatura intre felul in care sunt puse lucrurile in ordine si efectele pe care acestea le au asupra vietii celor care locuiesc in casa.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Fiul meu, designerul Razvan Firea, ma ajuta si i-a placut foarte mult ideea mea cu tricourile cu print digital!
google-analytics.com