Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (3.17 secunde)
MultiPad 7.0 Prime are caracteristici cheie de care aveti nevoie. Va puteti bucura de divertisment full HD, comunicare nelimitata, navigare rapida pe web, ecran de 7 inci si Android 4.0.
digi24.ro: GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
AmosNews: 26 companii romanesti din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor participa la Targul CEBIT 2015 26 companii romanesti din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor participa, in perioada 16-20 martie, la cel mai important targ din domeniu CEBIT 2015, ce se desfasoara la Hanovra (Germania).
Google celebreaza Craciunul cu un nou Doodle creat special de Sarbatori. Un prilej numai bun pentru cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN.
Noul logo interactiv al Google este realizat sub forma unei animatii, in care litera o din numele motorului de cautare este inlocuita cu 2 personaje alegorice, doua ceainice, indragostite iremediabil.
Utilizatorii Facebook vor trebui sa instaleze aplicatia Moments pentru a-si pastra fotografiile / mediafax.ro Utilizatorii au fost deja instiintati ca incepand cu data de 7 iulie, cei care nu folosesc noul software vor ramane fara fotografiile si clipurile video salvate in cloud, scrie Go4it.
HotNews informeaza: Cum anihileaza inteligenta artificiala tentativele de spionaj cibernetic. Amenintarile avansate persistente (APT) reprezinta cel mai grav risc de securitate la adresa securitatii companiilor, paralizand afaceri si distrugand cariere in domeniul IT prin brese de securitate costisitoare ce provoaca pagube majore.
DCNEWS informeaza: HALLOWEEN 2017 Google Doodle. Ce te invata doar pe 31 octombrie (Autoare: Scutaru Cristina) Marti, 31 octombrie, de Halloween, Google ne intampina cu un Doodle special:
Istoria piticilor de gradina Piticul de gradina, aceasta statueta decorativa reprezentand un pitic, un gnom sau un elf din folclorul european, a aparut in gradini in secolul al saptesprezecelea.
(continuare) Off-Page SEO In ceea ce priveste SEO Off-Page, putem face o serie de activitati care sa ne ajute la indexarea site-ului in motoarele de cautare.
iLikeIT. Cine este romanul care a inventat DVD-ul, iar acum e celebru in Silicon Valley Romanul s-a nascut inainte de toate descurcaret.
DCNEWS: Google, Doodle special pentru solstitiul de vara 2019. Traditii si superstitii (Autoare: Scutaru Cristina) Google marcheaza solstitiul de vara printr-un Doodle special ales pentru vineri, 21 iunie 2019.
Arhanghelii sunt reprezentari mitice apartinand calendarului popular, dar care au ca echivalenti pe Arhanghelii Mihail si Gavriil din calendarul ortodox, celebrati la 8 Noiembrie.
Libertatea.ro: Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
Jurnalul National: Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae.
DeCeNews: CTP: Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu.
Palatul Parlamentului va fi gazda unui important eveniment cultural: vernisajul manifestarii expozitionale complexe (foto, 3D si multimedia), intitulata "Monumentul Marii Uniri:
Moshemordechai.ro: Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc.
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
google-analytics.com