Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.57 secunde)
Presa online informeaza : Logo Google pentru 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey Google sarbatoreste, miercuri, 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey.
HotNews.ro informeaza : INTERVIU Pablos Holman - Cum vede un hacker viitorul internetului si ce inventii trasnite ar putea schimba lumea (Autor :
Jimmy Donal "Jimbo" Wales (n. 7 august 1966, Huntsville, Alabama,SUA) este un informatician si om de afaceri american specializat in domeniul companiilor Internet.
fin.ro informeaza: Cum spera Wikipedia sa-si rotunjeasca veniturile anul acesta Wikipedia, enciclopedia virtuala al carei continut este generat de utilizatori, a dat drumul campaniei de strangere de donatii pe care o organizeaza anual pe durata a aproximativ doua luni.
Wikipedia: Mesaj personal de la programatorul Wikipediei, Brandon Harris Ma simt de parca mi-as trai primul rand din necrolog. Nu cred ca va exista altceva in viata mea la fel de important ca ceea ce fac acum pentru Wikipedia.
Capital.ro informeaza : Top 10 jocuri pe Facebook care creeaza dependenta Reteaua sociala a momentului - Facebook - nu mai este doar un loc in care sa-ti reintalnesti prietenii sau un instrument de business prin care sa-ti promovezi gratis afacerile, ci si o modalitate de divertisment.
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. La alegere, utilizatorii pot canta sau asculta o melodie de Craciun.
Ziarul financiar informeaza: Previziuni pentru industria IT: cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
ZF.ro informeaza : Un milion de oameni au donat 20 mil. $ pentru Wikipedia Wikimedia, fundatia care se afla in spatele enciclopediei gratuite online Wikipedia, a obtinut donatii de 20 de milioane de dolari in campania de strangere de fonduri care s-a incheiat marti, scrie Reuters.
REALITATEA.NET informeaza: Compania Google, solidara cu Wikipedia. CUM VA PROTESTA MIERCURI Mai multe site-uri de internet protesteaza miercuri impotriva unui proiect de lege controversat impotriva pirateriei.
Ziarul Financiar informeaza: Microsoft a venit la Barcelona cu Windows 8. Cum arată noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky.
it.bzi.ro: Gartner spune ca PC-ul dispare in doi ani Una dintre cele mai importante firme de consultanta IT din lume, Gartner Inc., a publicat un studiu in care sustine ca epoca PC-ului este foarte aproape de sfarsit.
It.bzi.ro : Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
Ziarul Financiar : Cine sunt sud-africanii care au cumparat eMag, cel mai mare retailer on-line din Romania Grupul Naspers a cumparat la finalul lunii iulie 70% din actiunile eMag, cel mai mare retailer online din Romania, cu afaceri de aproape 150 mil.
new-it.ro: CARE ESTE CEL MAI BUN ANTIVIRUS FREE? O intrebare din ce in ce mai la moda deoarece detinatorii de calculatoare care in mare parte utilizeaza internetul au devenit mai preocupati de securitatea sistemelor lor.
Cele mai NEPERICULOASE telefoane mobile. VEZI pe ce loc se plaseaza iPhone 5 Telefoanele mobile au devenit mai putin toxice.
GOOGLE II SARBATORESTE PE FRATII GRIMM.
it.bzi.ro: Cele mai populare pagini Wikipedia Membrul Wikipedia West.andrew.g a petrecut mai mult de 3 ani descarcand si analizand date de trafic pentru paginile in limba engleza ale enciclopediei online.
it.bzi.ro: Cele mai bune aplicatii mobile pentru fashion si shopping Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor ofera sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling.
RTV. NET: : Bacteriologul Julius Richard Petri, sarbatorit de Google printr-un logo special Google a sarbatorit, vineri, 161 de ani de la nasterea bacteriologului Julius Richard Petri, inventatorul cutiilor Petri, vase din sticla sau din plastic folosite in laboratoare pentru culturile de celule.
google-analytics.com