Cautare

26567 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (3.25 secunde)
"In Israel cine nu-i din Romania are sigur un prieten roman" (Autor : Bogdan Chirieac) Premierul Israelului Benjamin Netanyahu s-a aflat la Bucuresti in aceasta saptamana, intr-o vizita aproape ignorata de media din Romania.
In al doilea rand, increderea in politicieni si in general - pentru ca aici nu e vorba de politicieni, aici e vorba de institutii democratice - a fost subminata in baza unei strategii clare de catre Traian Basescu si cei care l-au inconjurat, de sapte ani, de opt ani.
Bilantul partidelor la incheierea perioadei de depunere a declaratiilor de apartenenta politica de catre alesii locali arata faptul ca partidele Aliantei DA au fost cele mai castigate de pe urma legii antimigrare.
Minerii de la Rosia Montana au iesit la suprafata dupa discutia de duminica cu premierul Victor Ponta Cei 33 de mineri care se blocasera de miercuri in subteran la Rosia Montana au iesit la suprafata duminica seara dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, care le-a promis ca membrii comisiei speciale care va fi constituita in Parlament vor veni si ei la fata locului.
Adrian Nastase a publicat pe blog un text intitulat:
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Traian Basescu le-a facut romanilor, zilele trecute, o invitatie la lipsa de modestie. Ne-a chemat sa intram in Uniunea Europeana nu „cu capul plecat“, ci cu o „oarecare aroganta“.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare.
Cum s-a transat confruntarea Geoana - Ponta.
Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. ... A trecut apoi la socialisti. ... A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. ... O intreaga perioada a vietii adulte s-a adaugat sperantei de viata.
Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚! a avut loc luni seara, 8 mai, la Pro tv. ... Luni seara, publicul a decis: Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA.
Sergiu Cioiu dezgheata ironia lui Marin Sorescu in neasteptata bunavointa a cantecului. ... Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
Cine a gasit tineretea mea. Totodata, Sergiu Cioiu va sustine un recital, cu participarea exceptionala a binecunoscutelor vedete ale muzicii ussoare romanesti, Pompilia Stoian, Stela Enache si Silvia Dumitrescu Vor fi prezentti numerosi reprezentanti din show-biz, colegi de breasla, actori, muzicieni, interpreti, compozitori, prieteni dragi ai artistului.
Unii chiar le raspund pe limba lor, fiind stiuta abilitatea acestor mici papagali de a imita aproape perfect cuvintele noastre. ... 1. ... Ei nu uita cine ii ingrijeste, cine le da ceva bun de mancare, cine le face curat.
Fostul director de la Directia Silvica vrea sa execute silit regia de vreo suta de milioane, directorul Bordeianu de la Teatru si el vrea sa isi ia salariul inapoi pe lunile cit a stat pe tusa, directorul Malancea de la spital se gindeste si el serios sa dea in judecata Minitesterul Sanatatii si parca vad ca peste vreun an executa silit spitalul la care era director.
Daca in urma cu ceva vreme se tot scria ca pentru a intra in spital la ore nepotrivite poti indupleca paza cu zece mii lei vechi, iata ca acum spitalul a gasit solutia:
Informatia.ro (AMOS News) a monitorizat cele mai importante evenimente, inregistrate in saptamana trecuta. ... Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
google-analytics.com