Cautare

26567 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (8.96 secunde)
Presedintele Traian Basescu a lansat in discutie, cel mai probabil in cunostinta de cauza, tema blaturilor intre partidele aflate in campanie electorala. Din acel moment, liderii politici se intrec in a se arata cu degetul unii pe altii, incercand astfel sa arunce pisica moarta in ograda celuilalt.
Denisa Miron) Mai e doar o zi pana la deschiderea urnelor si romanii vor merge la vot pentru a desemna un nou Parlament. ... Cum a fost campania electorala? Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Totodata, Claudiu Tusac este increzator in sansa sa de a-l invinge pe actualul primar al Mangaliei si, de asemenea, candidatul PSD nu s-a dat in laturi de la a arunca cu putin "venin" inspre candidatul PNL.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri". ... De-a lungul anilor, au aparut multe alte semne de intrebare legate de trecutul presedintelui si prea putine raspunsuri.
National Arena a fost GRANDIOS! ... Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E! Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena.
De ce n-au iesit duminica bucurestenii la vot? ... E cam greu, intr-adevar, sa explici entuziasmul electoratului pentru propria-ti formatiune politica, manifestat prin aducerea la urne a nici unei treimi dintre bucuresteni!
Curtea Constitutionala decide cine merge la Consiliul European. ... Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Fostul ministru al justitiei a fost pus, astfel, intr-o postura total nepotrivita cu gradele si pregatirea sa. Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Il voi sprijini in calitate de prim ministru pe presedintele interimar Crin Antonescu Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, ca il va sprijini in calitatea pe care o are pe presedintele interimar Crin Antonescu, caruia ii garanteaza sprijinul total al Guvernului.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Activitatea bancara centrala in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ionel Daniel Butunoi a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Sorin Rosca Stanescu) Adevaratul semnal a fost dat. De catre presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite. Care i-a reprosat lui Traian Basescu faptul ca a schimbat trei premieri in sase luni. ... In plus, suntem contraperformanti la nivel european, plasandu-ne pe ultimul loc in materie de absorbtie a fondurilor europene.
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Presedintele gresit", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com