Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (3.37 secunde)
Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace. Acum, Olga Tudorache a ramas singura.
M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate. Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
"Ba, da’ bine le mai zice !" Probabil, ati vazut macar o data cum scamatorul ii usureaza pe fraieri de bani, numai din iuteala manevrelor, la escrocheria cu numele:
"In momentul depunerii acestui proiect insa, s-a spus ca vor ajunge in Parlament toti imbogatitii, manelistii si fotbalistii", a declarat, pe aceasta tema, consilierul judetean PNL Victor Manea.
Partidul Romania Mare nu se grabeste sa-si anunte lista de candidati pentru Parlamentul European, deputatul PRM Gelil Eserghep declarand ca, deocamdata, propunerile venite din fiecare judet, de la fiecare filiala, sunt analizate cu maxima seriozitate.
Un deputat PSD vrea tratative cu partidele inaintea depunerii motiunii, in conditiile in care liderul Geoana a anuntat ca astfel de tratative nu vor exista, iar o filiala a partidului ameninta cu proteste si cu contestarea listei de candidati daca favoritul ei nu va fi pe primul loc al acesteia.
Consilierul judetean PNL Victor Manea s-a aratat convins de faptul ca liberalii vor castiga alegerile pentru Primaria Constanta. ... Acum 3 ani, am promis ca vom iesi pe locul 2 si asa a fost.
Delegatia Permanenta a PLD a adoptat vineri o rezolutie prin care PLD se angajeaza sa inceapa strangerea de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura, iar presedintele PLD Theodor Stolojan a precizat ca deocamdata nu a discutat cu colegii de la PD.
Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat a fost convocat pentru 3 decembrie, pentru a analiza rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare, a anuntat, marti, presedintele PSD, Mircea Geoana.
Scrutinul consumat in urma cu o saptamana a lasat in urma sa cateva zambete, dar si o serie de pareri de rau si incercari de disculpare pentru rezultatele obtinute.
comasarea tip Boc-sah la Traian Basescu, dezastru pentru democratie Politologul Cristian Parvulescu a identificat trei probleme in cazul in care se vor organiza alegeri simultane, in 2014, prezidentiale si europarlamentare. ... Singura miza a acestei propuneri, considera Parvulescu, este tinerea in sah a actualului presedinte, Traian Basescu.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata 'Tinerete versus "restul lumii"', pe care o puteti citi in continuare. Am asistat, in ultimele zile, la lansari ale candidatilor la alegerile europarlamentare de la mai toate formatiunile politice.
- Domnule senator, ati intrat in campania electorala pentru europarlamentare cu un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui Traian Basescu. ... De atunci a facut praf aceasta carte, iar acum comportamentul sau a atins o cota incredibila de iresponsabilitate.
Dorinta mea de a fi in politica este alimentata din necazurile si frustrarile romanilor Mircea Diaconu, candidat independent in alegerile europarlamentare, a declarat marti, in Piata Tricolorul din Bacau, in fata unei asistente de aproximativ 60 de persoane, ca dorinta sa de a fi in politica "este alimentata de necazurile si frustrarile romanilor" si nu de intentia de a fi cineva.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca prerogativa de propunere a viitorului comisar european trebuie sa revina PSD. Nastase a mentionat, in cadrul unei conferinte de presa, la Cluj, ca exista doua motive pentru care acest drept revine social-democratilor.
Cine este singura romanca in topul celor mai sexy europarlamentare! ... Anca Andrei) Romania este recunoscuta pentru femeile frumoase, dar din pacate in topul celor mai sexy europarlamentare avem doar o singura romanca, conform jurnalistilor de la CanCan.
Liderii politici de pe plaiul mioritic au ajuns sa se comporte de parca ar fi demarat deja cursa pentru alegerile europarlamentare. Toate partidele au inceput de citeva saptamini sa arunce cu programe de sprijinire a pensionarilor, a agricultorilor si a altor categorii uitate de guvernanti de-a lungul mandatelor.
Cine pierde si cine castiga (Autor: Andrei Tiut) Luni vom afla daca propunerea de modificare a Constitutiei trece de Curtea Constitutionala. Pana atunci, merita sa ne uitam la cine va pierde si cine va castiga. ... Un prim efect este dat de buna - sau reaua - desfasurare a scrutinului.
Cine a spus ca mamaliga nu explodeaza la romani zicea bine. Pana cand a fost contrazis de zilele lui decembrie 1989. ... am asistat la cateva mamaligi explodate cand te asteptai mai putin. Asa si acum cu parlamentarii nostri, carora li s-a pus pata pe Basescu.
Astfel, Asociatia Medicilor Americani confirma, dupa examinarea a 5105 adulti, ca tigarile electronice sunt mai putin toxice STOP Studiul, publicat de Jurnalul Asociatiei medicale americane si semnat de o multime de PhD (doctori de doctori, adica), arata ca desi efectele pe termen lung nu sunt cunoscute, ele se pot estima.
google-analytics.com