Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (5.90 secunde)
Daca in urma cu o saptamana canicula a atentat pe toate fronturile la puterea de concentrare a politicienilor galateni, si nu prea i-a lasat sa iasa la rampa cu tot felul de idei si de subiecte, iata ca saptamana trecuta lucrurile au stat ceva mai bine din acest punct de vedere.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ieri la finalul sedintei Consiliului National Executiv sanctionarea prin dizolvarea conducerii organizatiilor care au obtinut un scor de sub 10% la alegerile europarlamentare, mentionand ca PNL a iesit "mai determinat ca oricand sa continue lupta politica".
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
Pe vremuri, cind se purtau ciorapi de nylon, exista mai la fiecare colt de strada o ghereta cu inscriptia „remaiez ciorapi“. O duduie, cu o aproximativa masina de cusut, tragea firul la ciorap. ... Obiceiul a disparut o data cu moda, dar si cu ciorapii de nylon.
Cine e mai sef, cine trebuie sa fie sef, cine vrea si cine trebuie sa fie sef. ... Si deja se prefigureaza o noua interventie de la centru tocmai pentru a calma spiritele mai mult decat incinse.
Ancheta comisiei parlamentare care a fost constituita pentru cercetarea presupusurilor abuzuri constitutionale ale presedintelui Traian Basescu ar trebui sa se finalizeze cu un raport acuzator, adica un fel de rechizitoriu, pe baza caruia apoi plenul legislativului sa aiba motive serioase ca sa aprobe suspendarea sa din functie.
Veselia redactionala a ramas aproape muta aseara, cand o colega ne-a pus nervii la incercare formuland urmatoarea intrebare: "Eu cu cine votez?".
Si cred ca exercitiul acesta de a "vedea printre randuri" poate fi usor deprins si de cei care nu sunt din breasla noastra, fiind o chestiune doar de atentie. ... La fel ca si electoratul roman.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Cred ca trasatura acestei campanii electorale este ca nimeni nu a reusit sa convinga pe nimeni. Vad asta dupa numarul incredibil de mare de oameni care ma intreaba cu cine sa voteze.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
La RTV, un spectacol de un penibil absolut: ... Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
La virf, jocurile politice s-au complicat. Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
La virf, jocurile politice s-au complicat. Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Partidul lui Basescu isi face de cap la malul marii.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
In oraselul Gyomaendr‘d, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde.
google-analytics.com