Cautare

40 de rezultate pentru "depresii" (3.89 secunde)
Cu tulburarile cognitive severe din cadrul unui delirium, a unei depresii severe, a unei anemii, unei deficiente de vitamina B 12, unei hipotiroidii, o tumora localizata central toate au un potential reversibil si pot mima dementa.
Oficialii romani inca mai discuta despre riscurile intoarcerii recesiunii, desi mult mai corecta ar fi o discutie despre masurile de asigurare a supravietuirii populatiei in conditiile unei depresii economice severe.
O noua cercetare medicala arata ca stralucirea ecranului strica ritmul natural al corpului uman si poate duce la probleme cardiace, obezitate, depresii si atacuri de panica.
nevroze, depresii, insomnii.
nevroze, depresii, insomnii. ... Am tratat migrene, depresii, insomnii, cancere (in mod complementar in paralel cu alopatia), afectiuni respiratorii, scaderi imunitare (de exemplu, copilasi care racesc frecvent, care au sinuzite), afectiuni digestive, tulburari de tranzit intestinal, afectiuni renale, infertilitate si la barbati si la femei, insuficienta circulatorie.
Apoi imi spun ca au somnul mai bun, nu mai sunt atat de nervosi, tranzitul intestinal se normalizeaza, femeile nu mai au dureri si stari de irascibilitate inainte si in timpul menstruatiei...i Reflexoterapia trateaza un numar mare de afectiuni printre care stres, migrene, ameteli, depresii, anxietate, afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, reumatism, spondiloze, deficiente de crestere la copii, disfunctii sexuale, tulburari de metabolism, obezitate, diabet, afectiunile digestive, hepato-biliare, renale, circulatorii, ORL, probleme musculare etc.
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
Reflexoterapia trateaza un numar mare de afectiuni printre care stres, migrene, ameteli, depresii, anxietate, afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, reumatism, spondiloze, deficiente de crestere la copii, disfunctii sexuale, tulburari de metabolism, obezitate, diabet, afectiunile digestive, hepato-biliare, renale, circulatorii, ORL, probleme musculare etc.
Este timpul sa treci peste depresii si sa te ridici ca pasarea Phoenix. Orice greutate poate fi depasita daca ai rabdare si incredere in propriile forte.
Presa a apreciat aceste declaratii ale presedintelui ca fiind o referire la o drama din viata privata a liderului PNL, legata de prima sotie, care, bolnava fiind de cancer, s-a sinucis, pe fondul unei depresii.
In raportul dat publicitatii se mai arata ca prin acest joc creste si calitatea vietii prin faptul ca numarul de depresii scade si, odata cu el, scade si suma cheltuita pe medicamente.
Atata patima, toate tipologiile umane, dezlantuite sau rezervate, narcisistice sau discrete, cate invective, dar si decenta si nedumeriri sincere pe ici-colo, cate certitudini si adevaruri absolute ce nu admit alte variante de adevar, cata otrava, cat venin, dar si, mai rar, analize lucide, cu argumente mai solide sau mai fragile, expuse fara emfaza sau trufie, cate alte argumente, apoi, pro si contra, dar si negari fara drept de apel, cata incrancenare si ignoranta in absenta argumentelor, ce deversare de stereotipuri si prejudecati, cate partizanate si cata detasare rece sau inteleapta, cate impartasiri ale propriilor experiente si cate, putine, ale naturilor introvertite, cate probe de solidaritate in spirit de turma, dar si cate autentice, cata decenta, dar si cat desfrau verbal eliberator de frustrari sau doar tradand o educatie precara, cati copii, motiv de mandrie si de proprie validare, cate pisici si cati catei, de la propriile exemplare pana la intamplari exemplare cu animale, cate fake news-uri pana la stiri menite sa ne limpezeasca mintea de zgura dezinformarii sau a titlurilor de presa umflate ce sfideaza realitatea fara vreo remuscare de bun simt, macar, daca nu deontologica, cate lamentari cersind consimtaminte si adepti, fani chiar, unii inflacarati, gata oricand sa aduleze oameni publici, celebri, dar si cati fericiti sa-i combata si sa-i minimalizeze doar pentru ca-s celebri, da' cine s-or crede astia, cate complexe si angoase si, din cand in cand, cata generozitate, cate depresii expuse sau duse pe picioare, cata disperare, dar si cata speranta, nu mai zic cat umor, vulgar, dar si ingenios, irezistibil, cat cinism, dar si cata ingaduinta sau entuziasm si, rar, cate-o dorinta finalizata de a-i ajuta pe altii.
Unul dintre motive este acela ca, frustrata pentru ca nu se simte apreciata de partener, ea sufera depresii si devine mai receptiva la aventuri amoroase in care amantul, cel putin aparent, o apreciaza mai mult decat partenerul de acasa.
Exista depresii care apar doar in sezonul rece, iar o parte dintre ele poarta chiar numele de tulburare afectiva sezoniera (TAS).
Stresul acut si de durata fac ca o persoana ce ingrijeste o persoana bolnava, un copil bolnav are component biologic de imbatranire de aproximativ 10 ani, ajunge la epuizare - ajunge vulnerabil la infectii, face cancer sau depresii.
Romanii se trateaza de depresii la vrajitoare (Autor : Magda Marincovici) Multe avize pentru permisul auto si de port arma sunt date de psihologi neautorizati Starea psihologica a romanilor impune de urgenta un program national privind asistenta psihologica, avertizeaza Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).
Simpla expunere la lumina generata de ecranul televizorului ne poate duce spre efectele unei depresii, conform studiilor efectuate de o serie de psihologi de la Universitatea din Ohio.
migrene, insomnii, depresii, ameteli, stres, oboseala psihica, nervozitate, agitatii, anemii feriprive - ceai impotriva obezitatii adjuvant in: scaderea in greutate, cura de slabire sanatoasa, combate catabolismul, reducerea poftei de mancare, favorizeaza arderile anabolice, dizolva grasimile, elimina celulita - alifie de untul pamantului, galbenele si tataneasa adjuvant in:
migrene, insomnii, depresii, ameteli, stres, oboseala psihica, nervozitate, agitatii, anemii feriprive - ceai impotriva obezitatii adjuvant in: scaderea in greutate, cura de slabire sanatoasa, combate catabolismul, reducerea poftei de mancare, favorizeaza arderile anabolice, dizolva grasimile, elimina celulita - alifie de untul pamantului, galbenele si tataneasa adjuvant in:
Din aceasta retinere de toxine se dezvolta constipatia, balonarea, dureri de cap — mergand pana la migrene suparatoare — depresii, greturi, scaderea poftei de mancare, astenie, insomnie, oboseala permanenta cat si senzatie de greutate, deficienta de B12 etc.
google-analytics.com