Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (4.16 secunde)
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti se declara convins ca Partidul Liberal Democrat va disparea de pe scena politica dupa alegerile europarlamentare, urmand sa fuzioneze cu Partidul Democrat si, astfel, sa ia fiinta un nou partid ce ar putea purta numele Uniunea Populara.
Deputatul PRM de Constanta, Gelil Eserghep, s-a aratat convins de faptul ca partidul sau va accede cu brio in Parlamentul European: ... Eserghep ne-a dezvaluit ca a pus mai multe pariuri cu adversarii sai politici in aceasta privinta; "nu am pierdut niciodata un pariu", a precizat deputatul.
Rezultatele slabe obtinute de PNL Constanta la alegerile europarlamentare incep sa faca primele victime la varful formatiuni. Viorel Oleniuc, presedintele organizatiei Mangalia, si-a dat aseara demisia din functie, dupa o sedinta cu scantei.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat al PDL la europarlamentare, a apreciat ca un scor cat mai bun al PDL va reprezenta un avantaj pentru seful statului la alegerile prezidentiale si a apreciat ca adversarii politici si-au pus pe liste oameni nepotriviti.
Primarii de comune si orase din judetul Gorj nu prea se preocupa de desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, foarte multe dintre panourile de afisaj ramanand goale. Primarilor din Gorj nu le mai "arde" de campania electorala pentru alegerile europarlamentare, cu toate ca majoritatea sunt si sefi de partide.
Presedintele PD-L, Emil Boc, i-a asigurat, astazi, pe cei peste 3.000 de brasoveni prezenti in Piata Sfatului la lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare din Regiunea 7 Centru ca toate salariile, pensiile si alocatiile sociale vor fi platite, in timp ce in tarile din jurul Romaniei scad salariile si pensiile cu 20%, iar in cazul Ungariei TVA-ul a fost majorat la 25%, a spus Emil Boc.
PRM si PNG-CD au semnat un pact electoral, prin care vor sa colaboreze "exemplar" la alegerile europarlamentare. Mai mult, George Becali nu exclude o viitoare fuziune, dar numai in cazul in care rezultatele la alegeri vor fi bune.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie. Comitetul executiv national al PNL se intruneste luni la Bucuresti.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. ... Dan Ilie Morega a fost schimbat din fruntea PNL Gorj pentru cateva minute, dupa care a revenit ca sef interimar al unui birou de conducere.
Senatorul Ionel Daniel Butunoi a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Votul - baza democratiei", pe care o puteti citi in continuare. Perioada urmatoare se anunta a fi importanta pentru societatea noastra, mai ales daca ne gandim la apropierea alegerilor europarlamentare.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o declaratie politica intitulata "De la sublim la ridicol nu e decat un pas. In goana dupa voturi, reprezentantii unor partide de dreapta promit pentru alegerile europarlamentare locuri de munca, ajutoare sociale, drumuri", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata "De-aici pornim:
Alegerile europarlamentare, noul Guvern al UE, ascensiunea nationalistilor Anul 2014 va aduce un nou Parlament al Uniunii Europene si o noua garnitura a Comisiei Europene, insa coeziunea constructului european pare amenintata de xenofobie si ultranationalism.
Asistam acum cateva zile la o dezbatere legata de votul uninominal si, intr-o pauza, am auzit spusele unui politician local, un consilier municipal cunoscut prin moderatia sa si bunul simt cu care a reusit sa faca politica: "S-a mers prea departe!
Se schimba trendul in ceea ce priveste alegerile, atat la nivel european cat si la nivel national. Oamenii sunt tot mai interesati de alegerile europarlamentare, o arata clar si numarul mare in care se prezinta la urne, in crestere fata de anii precedenti.
PN¥CD spera sa obtina doua posturi de parlamentari europeni, in varianta in care va intra in alegerile europarlamentare pe liste comune cu PNL si AP, a declarat Marian Milut.
Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari? Cine l-a angajat acum, in 2014? Si cine a angajat consultantul in 2009?
google-analytics.com