Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (2.74 secunde)
Desi este constient de faptul ca Guvernul a facut manevra de a mari pensiile incepand cu 1 octombrie, fiind fortat de repetatele motiuni pe aceasta tema, dar si de apropierea alegerilor, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, spune ca masurile luate de Guvern pentru cresterea punctului de pensie pentru grupele intai si a doua de munca nu sunt multumitoare.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Nou protest spontan la Finante. Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Nou protest spontan la Finante. Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Dar nu toti cei care au iesit in strada sunt de acord cu retragerea sefului Executivului de la Ankara. ... Daca initial oamenii au iesit in strada pentru a apara pomii dintr-un parc din Istanbul, acum ei cer respectarea principiilor fundamentale ale democratiei.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, l-a informat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca a ajuns la un "deplin acord" cu partidele politice parlamentare asupra modificarilor asupra Legii privind alegerile europarlamentare.
Deputatul liberal Emil Strunga a prezentat ieri, in mod oficial, care sint oamenii propusi de Organizatia Judeteana PNL Galati pentru lista de candidati a partidului la alegerile europarlamentare.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ca incercarea de a estompa actuala criza politica prin organizarea alegerilor europene este "nedemna si incorecta".
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ieri ca delegatia PSD la consultarile politice de marti de la Palatul Cotroceni va fi condusa de unul dintre vicepresedinti PSD si nu de catre liderul partidului, Mircea Geoana.
Romanii nu se vor mai prezenta pe 13 mai la urne pentru a-si alege europarlamentarii.
Dupa PNL si PD, conservatorii au anuntat si ei ca au terminat campania de stringere de semnaturi pentru sustinerea PC in vederea participarii la alegerile europarlamentare.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. Presedintele PD considera ca problema desfiintarii juridice a Aliantei DA se poate rezolva in doar doua termene de judecata dispuse de instanta, unul in vara si altul in septembrie sau octombrie.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al Organizatiei Locale a Partidului Conservator, a anuntat ieri ca nu au fost inca validati candidatii pentru alegerile europarlamentare, acestia urmind sa fie nominalizati la inceputul lunii august.
Conducerea PSD s-a intalnit ieri cu europarlamentarii social-democrati si a stabilit ca Adrian Severin va coordona oferta politica si strategia PSD in ce priveste alegerile europarlamentare, impreuna cu alti colegi din conducere si cu secretarii executivi.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se afla pe primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare. Sandru a obtinut punctajul maxim la concursul pentru intrarea in competitia electorala din aceasta toamna.
Astfel, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, Eugen Dubaca, spune ca formatiunea politica din care face parte nu este sub nicio forma de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru votul uninominal odata cu alegerile europarlamentare. "S-a discutat pe larg problema votului uninominal in Biroul Politic al PC.
Pentru ca nu i s-a oferit un loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, Oana Zavoranu a primit din partea lui Corneliu Vadim Tudor promisiunea ca va candida pentru un post de deputat la alegerile parlamentare de anul viitor.
Partidul Romania Mare se opune organizarii in aceeasi zi a referendumului privind votul uninominal cu alegerile europarlamentare.
Ultimele sapte zile, care au reprezentat pregatirea si inceputul campaniei electorale pentru europarlamentare, au fost pline pentru politicienii nostri care se pregatesc intens pentru a convinge electoratul, dar nu au uitat de controversatul buget pentru 2008 sau de referendumul pentru votul uninominal.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare.
google-analytics.com