Presedintele PD-L, Emil Boc, i-a asigurat, astazi, pe cei peste 3.000 de brasoveni prezenti in Piata Sfatului la lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare din Regiunea 7 Centru ca toate salariile, pensiile si alocatiile sociale vor fi platite, in timp ce in tarile din jurul Romaniei scad salariile si pensiile cu 20%, iar in cazul Ungariei TVA-ul a fost majorat la 25%, a spus Emil Boc.
"Mentinem situatia sub control si s-a vazut ca primele semne pozitive au inceput sa apara din luna aprilie. Cursul leu-euro s-a stabilizat, am mentinut cota unica de impozitare, iar recent am lansat proiectul cel mai ambitios de a da posibilitate romanilor sa aiba prima locuinta.
Din luna iunie, romanii vor avea posibilitatea sa-i achizitioneze o locuinta, statul garantand pana la 60.000 de euro in achizitionarea acesteia. De asemenea, de la 1 iulie pretul gazelor va scadea, iar IMM-urile si agricultura vor primi mai mult ajutor", a precizat Emil Boc.
Presedintele PD-L i-a indemnat pe romani sa mearga la vot in 7 iunie indiferent in ce colt al tarii se vor afla.
Emil Boc a mai aratat ca PD-L este partidul care ia tara la greu si o duce la bine, lucru pe care l-a facut si in 2005, iar echipa pentru alegerile europarlamentare este una foarte buna, cu oameni valorosi, carora romanii ar trebui sa le dea votul.
Theodor Stolojan a facut apel la electorat sa se prezinte la urne, pentru ca echipa din care face parte este una care va face numai bine Romaniei in Parlamentul European.
El i-a criticat pe liberali, precizand ca au lasat Romania cu cel mai mare deficit din ultimii 20 de ani si de aceea avem in prezent cea mai mare inflatie dintre statele membre ale UE.
La lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare au fost prezenti ministrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda, alaturi de vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si de primarii municipiilor Alba Iulia si Targu Mures.