Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (3.69 secunde)
Harmalaia din ce in ce mai greu de urmarit si de suportat care a pus stapanire pe mahalaua politicii autohtone provoaca in aceeasi masura confuzie si uimire la nivelul omului de rand. Nu e zi lasata de la Dumnezeu sa nu se amplifice si mai tare balamucul.
Conservatorii au inceput deja sa vorbeasca despre strategia pe care o vor folosi pentru alegerile europarlamentare. ... La Galati situatia PC e ceva mai simpla. ... In plus Eugen Durbaca ne-a declarat ca numele sau se va afla pe lista pentru europarlamentare.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca PC vrea sa obtina la alegerile europarlamentare sapte procente. Conducerea PC a stabilit si strategia pentru alegerile europarlamentare, dar si pentru alegerile locale de anul viitor, cu reprezentantii a sase filiale din Transilvania.
Excluse fiind variantele de alianta sau de fuziune, cele doua formatiuni au optat pentru un protocol de colaborare pe care liderii Emil Boc si Theodor Stolojan l-au semnat ieri la sediul PD din Modrogan.
Victor Ponta si Vasile Puscas nu se regasesc printre candidatii PSD pentru europarlamentare, in conditiile in care amandoi erau vazuti ca ocupanti ai primelor locuri pe lista.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
Biroul Permanent National al PD-L a adoptat, ieri, cateva masuri care ar putea da peste cap planurile pedelistilor care comanda "lovituri sub centura" si imprastie zvonuri despre un "puci" la Constanta.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Google sarbatoreste alegerile europarlamentare 2014 cu un nou logo Motorul de cautare Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a marca alegerile europarlamentare 2014, care au loc in aceasta zi, in mai multe tari din Uniunea Europeana.
Cititorii DCNEWS voteaza la europarlamentare! Pe site-ul DCNEWS puteti vota in avans la alegerile europarlamentare. Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman, mandru ca am votat Alianta PSD-UNPR-PC", pe care o puteti citi in continuare. ... Printr-o mobilizare exemplara la vot, am obtinut cel mai bun scor electoral al partidului nostru, dupa multi ani!
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... Ma refer la intelegerea semnata la Timisoara cu primarul Gheorghe Ciuhandu. ... Pentru ca alminteri a fost un mare succes.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Dati, domnilor, ca aveti in cine!", pe care o puteti citi in continuare. De ceva vreme, a devenit evidenta strategia electorala a domnului Crin Antonescu.
Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu si-a anuntat ieri candidatura la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 13 mai.
Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu de a amana alegerile europarlamentare, atat de blamata de reprezentantii PD si mai ales de presedintele Traian Basescu, continua sa fie sustinuta de liberali, asa cum era si firesc.
Partidul Democrat este pe primul loc in preferintele electoratului la alegerile pentru Parlamentul European. Potrivit unui sondaj IMAS, 37% dintre romani ar vota cu PD la europarlamentare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata 'Pietonii au interzis ,,la dreapta’’, carosabil in lucru!', pe care o puteti citi in continuare. Au trecut alegerile europarlamentare, a trecut si Ziua Copilului, ambele, prilej de bucurie si satisfactie pentru cei mai multi dintre romani.
De altfel, PNL se pregateste pentru Delegatia Permanenta, care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare. In ceea ce priveste candidatul formatiunii politice la Primaria Constanta, lucrurile nu s-au lamurit inca, asteptandu-se in continuare propunerile Organizatiei Municipale a PNL Constanta.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Nu cred ca PSD isi face iluzii ca il poate scoate pe Basescu de la Cotroceni. ... A sperat sa stopeze caderea in sondaje. ... Acum cateva luni, s-a pronuntat impotriva unui asemenea sistem de vot.
google-analytics.com