Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (3.45 secunde)
Prin sesiuni independente de hipnoza, efectuate la mai multi ani dupa intalnirea din 1976, Weiner, Foltz, fratele geaman al lui Weiner, Jack, si un al patrulea tovaras, Charles Rak, au relatat fiecare versiuni usor diferite ale aceleaisi povesti infricosatoare, in care au fost utilizati ca subiecti umani ai unor teste, de catre niste vizitatori misteriosi, care i-au luat in acea noapte la bordul navei lor zburatoare.
Evenimentul se desfasoara in perioada 30 mai - 1 iunie, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), acolo unde copiii vor avea parte de multe surprize:
Suspectul, identificat ca fiind Don Charles Spirit, in varsta de 51 de ani, a alertat prin telefon serviciile de urgenta, insa, cand politia a ajuns la locul incidentului, s-a sinucis, a facut cunoscut seriful comitatului Gilchrist (nordul Floridei), Robert Schultz.
in fata tuturor oamenilor se deschide o cale, si fiecare trebuie sa decida singur pe care o alege" (Sistemul Maestrului -Charles F.Haanel).
In timpul incidentelor, si locotenent colonelul Charles Halt, adjunctul comandantului bazei Bentwaters, a vazut OZN-ul si razele misterioase de la distanta, in timp ce era pe teren sa investigheze luminile inexplicabile vazute in padurea Rendlesham, aflata in apropiere.
- In 1867, un industrias din orasul american Boston a fost atat de impresionat de nuvela Colinda de Craciun a lui Charles Dickens, incat a decis sa-si inchida fabricile pe toata perioada Sarbatorilor si sa ofere fiecarui angajat cate un curcan.
Postul de televiziune britanic ITV a realizat un film documentar despre posibilitatea existentei vietii pe Marte, in cadrul caruia au prezentat si un interviu cu Charles Bolden, Administrator NASA.
"Este prima oara cand o organizatie profesionala pune la punct recomandari concrete pe baza unei examinari riguroase si sistematice a literaturii stiintifice mondiale care face legatura intre durata somnului si starea de sanatate, performanta si siguranta personala", a spus intr-o declaratie Dr. Charles Czeisler, presedintele consiliului director al Fundatiei.
Bach, calatoria lui Brandon Bays, lucrarealui Katie Byron, afirmatiile lui Louise Hay, despre Thetahealing, tehnica devindecare inventata de Vianna Stibal, terapia cu ingeri, Doreen si Charles Virtue, tehnici de eliberare emotionala(E.F.T.), precum si studiile si lucrarile:
Podul cu o lungime de 650m, construit de un englez, Charles de Bosset, a fost initial de lemn, urmand apoi sa fie refacut din piatra.
Administratorul NASA, Charles Bolden Frank Jr., spunea ca si el crede in existenta vietii in afara Pamantului. Intr-o emisiune pe Sky News, el a fost intrebat daca crede in extraterestri.
FARCAS) Istoria spune ca in seara zilei de 11 octombrie 1973, in oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
In acea noapte, subofiterii Wagner si Charles M. Campbell fusesera repartizati la echipa Alpha 2, un vehicol de patrulare in Aria de Parcare pentru Alerta Tactica de la Bentwaters, zona destinata avioanelor A-10 Warthog.
Aditya Chopra si Charles Lineweaver, academicieni care lucreaza la Planetary Science Institute, The Australian National University, cred ca nu am descoperit viata extraterestra pentru ca aceasta nu mai exista!
Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Arc Triumf, Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (Intrare Bucuresti DN1), Fantana Miorita, Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Romana - Monument Lupoaica, Piata Constitutiei, Bd.
Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare si Calea Stirbei Voda - Str.
Piata Presei, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei.
Piata Presei, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei.
TOAMNA BUCURESTEANA 2018, IN PARCUL HERASTRAU-REGELE MIHAI I Si in acest weekend, ca la fiecare sfarsit de saptamana din luna noiembrie, in Parcul Herastrau - Regele Mihai I, la Intrarea Charles de Gaulle, zeci de producarori, mesteri, artizani si colectionari va asteapta cu bucate fel de fel, ateliere, obiecte mestesugite si de colectie la cel mai frumos festival bucurestean al toamnei:
Nume de trista celebritate fac parte din Scoala de teorie critica de la Frankfurt: Max Horkheimer, Georg Lukacs, Antonio Gramsci, Charles Reich, Herbert Marcuse, Theodore Adorno, Erich Fromm, Wilhelm Reich.
google-analytics.com