Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (3.73 secunde)
Intotdeauna ajung tarziu la birou, dar ma revansez plecand mai devreme - Charles Lamb 11. Nu am incredere in camile si in oricine altcineva care rezista o saptamana fara sa bea nimic - Joe E.
Charles Riecker a fost omul care l-a adus la Opera Metropolitan pe marele tenor italian Mario del Monaco, cel mai mare Otello, a carui imprimari erau de referinta pentru mine.
Charles Riecker a fost omul care l-a adus la Opera Metropolitan pe marele tenor italian Mario del Monaco, cel mai mare Otello, a carui imprimari erau de referinta pentru mine.
Asa ca, in timp ce unii erau in doliu dupa Papa, altii isi delectau privirile cu nunta printului Charles cu vechea sa dragoste, Camilla Parker.
Rapirea jurnalistilor romani la Bagdad, moartea Papei, casatoria lui Charles ne-au indepartat de la realitatea politica interna. Stirea saptaminii a fost evident aceea ca va avea loc o remaniere de guvern in mai/iunie.
Rapirea jurnalistilor romani la Bagdad, moartea Papei, casatoria lui Charles ne-au indepartat de la realitatea politica interna. Stirea saptaminii a fost evident aceea ca va avea loc o remaniere de guvern in mai/iunie.
4 banci importante din Rusia au interdictie totala la tranzactionare in UE. Charles Michel: Sanctiunile trebuie sa taie si mai adanc in economia rusa.
Presedintele Consiliului European, Charles Michel, l-a asigurat pe Zelenski ca Uniunea Europeana va face "tot ce ii sta in puteri" pentru ca Ucraina sa castige razboiul declansat de Rusia si ca agresiunea rusa nu va reusi sa divizeze Europa.
Presedintele Ucrainei a multumit Comisiei Europene pentru sprijinul oferit. Presedintele UE, Charles Michel, a vizitat pe 9 mai orasul Odessa.
Pe 21 iulie, Regina a mers la casa ei privata din Scotia, pentru vacanta traditionala de vara. Un portret al Reginei este atarnat in fata ambasadei britanice din Paris, Franta.
Odata cu disparitia ei, aceste portrete si simboluri vor fi inlocuite cu cele ale regelui Charles al III-lea, scrie BBC.
Cetatenii britanici s-au adunat pentru a aduce omagii Reginei. Regele Charles al III-lea va conduce UK alaturi de Regina-consoarta Camilla.
Regele Charles al III-lea, printesa Anne si printii Andrew si Edward au stat la capataiul ei. Mai multe persoane din public i-au adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.
Rishi Sunak, declarat luni noul lider al Partidului Conservator, va fi primit marti in audienta de Regele Charles al III-lea, care il va numi oficial premier al Regatului Unit.
Sunt zile in care sunt mai posomorat, dar cand intru-n scena si mai ales ma aflu in fata publicului, problemele - nu exagerez - dispar, cel putin cat sunt Charles Edstaston, Lacusta-Voda sau Aurelian sau Amos....
Nu stiam ca Michael Douglas le-a purtat bretelele in filmul Wall Street, Daniel Craig in filmele din seria James Bond, Leonardo di Caprio in Titanic, Tom Cruise in Operatiunea Valkyria, nici ca sunt preferatele Printului Charles si nici ca legendarul om de televiziune Larry King si-a construit imaginea in jurul creatiilor acestui brand.
Cornel de 48 de ani si un minor de 11 ani, primii doi cunoscuti cu antecedente penale, care au sustras din geanta unei femei de 31 de ani din Bucuresti, in timp ce se afla intr-un autobuz pe b-dul Constantin Prezan, din directia Charles de Gaulle -Arcul de Triumf, un portofel ce continea suma de 347 lei, mai multe documente personale si carduri bancare.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
Constantin Prezan, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd.
Aviatorilor dinspre Piata Victoriei catre Piata Charles de Gaulle, iar cand a ajuns in zona statiei de metrou Aviatorilor, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a surprins si accidentat grav pe I.
google-analytics.com