Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (4.13 secunde)
- Charles Baudelaire ________________________________________ Ce sublima copilarie este si amorul! - Al. Dumas fiul ________________________________________ Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ?
El l-a sfatuit imediat si pe colonelul in retragere Charles Halt, ofiterul cu cel mai inalt grad care a facut declaratii privind activitatea OZN din padurea Rendlesham si de la cele doua baze, sa nu participe nici el la filmari.
Cu cateva luni inainte de vara lui 1943, un ofiter RAF, Charles Cholmondeley, din cadrul MI6, a venit cu o sugestie.
Jackson reia intr un fel ideea lui Charles Tilly care sesiza ca Â'in realitate terorismul survine in cea mai mare parte a timpului in contextul mai larg al luptelor politiceÂ', recursul la teroare inscriindu se ca o strategie intre altele adoptate impotriva unor inamici reali sau imaginari.
- Acum, daca n-o sa ajunga rege la GB, Charles se multumeste sa fie si print de Transilvania. - Ba, uite si o veste buna:
Charles Fort scria, in urma cu aproape un secol, ca daca niste extraterestrii veritabili, cu infatisare omeneasca, ar cobori in plin New York si ar defila pe strazi cateva ore, dupa care ar pleca acasa, peste un timp s-ar gasi cineva care nu doar sa spuna ca totul a fost o farsa ci chiar ca el insusi a fost cel care a organizat aceasta farsa, dupa care locuitorii metropolei ar rasufla usurati, zicand:
Charles Halt, comandantul adjunct al bazei Bentwaters, care conducea, in aceeasi noapte, un mic grup de politisti de securitate, prin imprejurimile padurii Rendlesham, a vazut un glob luminos care se misca printre copaci, picurand o substanta asemanatoare metalului topit.
In America, Charles Brush a studiat anomaliile gravitationale prezente la diverse roci avand planuri de simetrie accentuata. Apar acum relatari ca si in Germania colective de oameni de stiinta au studiat posibilitatea realizarii unor nave care sa se deplaseze pe baza unui efect levitogravitational observat la giroscoape.
Un alt aspect a fost evidentiat, inca in 2013, intr-o declaratie publica a colonelului Charles Halt, care a fost comandant adjunct al bazei militare din Rendlesham, in 1980, cand aici a avut loc o spectaculoasa intalnire OZN.
Colonelul Charles Halt si echipa lui au avut o alta intalnire, cu un obiect care a manevrat printre copaci, in fata lor.
In 1966, in timpul lui Charles De Gaulle, Franta s-a retras din comandamentul militar al NATO, continuand totusi sa fie membra a Aliantei.
Alaturi de el, au fost nominalizati si alti ambasadori americani, intre care Christopher Dell (Kosovo), Charles Rivkin (Franta), Louis Susman (Marea Britanie), Laurie Fulton (Danemarca) si Timothy Roemer (India).
Doi gazetari au dovedit ca oricine se poate urca in avion cu un pistol, pacalind sistemul de securitate de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris si de pe cel din Marsilia.
Charles Baudelaire, Oscar Wilde sau George Bryan "Beau" Brummell sunt cateva dintre numele frecvent asociate cuvantului "dandy". In timp, cuvantul isi consolideaza semnificatia.
De asemenea, si-au anuntat participarea la acest miting secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, si cel al ungar, Viktor Orban, presedinta Elvetiei, Simonetta Sommarugale, si prim-ministrii danez, Helle Thorning-Schmidt, belgian, Charles Michel, olandez, Mark Rutte, grec, Antonis Samaras, portughez, Pedro Passos Coelho, ceh, Bohuslav Sobotka, si leton, Laimdota Straujuma.
Seful statului a facut aceste declaratii pe Aeroportul Heathrow, inaintea intoarcerii la Bucuresti si dupa o intalnire cu printul Charles de Wales, care a avut ca subiect si consecintele construirii autostrazii Brasov-Bors asupra mediului si a localitatilor sasesti.
"Acest dispozitiv este unul dintre cele mai performante din lume, in ceea ce priveste securitatea", a declarat Charles Palmer, director al departamentului de cercetare pentru securitate din cadrul IBM.
Prin introducerea modelului imbunatatit KIA Sorento 2006, compania isi propune sa vanda in acest an, la nivel mondial, 145.000 de unitati din noul model si cate 200.000 de unitati in 2007 si 2008", a afirmat Jean-Charles Lievens, vicepresedinte executiv al KIA Motors Europe.
Evolutia aurului este "strans legata de dolar probabil pentru ca se astepta mai multe scaderi ale valorii contabile a activelor unor banci europene", a declarat Charles Downsett, directorul departamentului de tranzactii cu metale pretioase al ABN Amro Holding NV, intr-un interviu telefonic pentru bloomberg.com.
Intr-o piata sanatoasa preturile sunt in functie de gradul de accesibilitate la achizitia unei locuinte", a declarat agentiei MEDIAFAX Charles Lemire, managing director RE/MAX Europe.
google-analytics.com