Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (5.60 secunde)
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
In apropiere, pe strada Dimitrie Pompei, isi au sediile centrale Banca Italo-Romena, Bancpost si Garanti, in timp ce Raiffeisen detine de asemenea spatii de birouri in care functioneaza o parte dintre angajatii din centrala, desi sediul oficial ramane deocamdata in piata Charles de Gaulle.
Una din cele mai importante lucrari de infrastructura care vor incepe in perioada urmatoare este cea din Piata Charles de Gaulle.
Probleme sunt si in cazul parcarii subterane de la Piata Charles de Gaulle. Lucrarile ar fi trebuit sa inceapa din vara lui 2011, insa nici acum nu exista un nou termen pentru demararea proiectului.
Tot pentru fluidizarea traficului, primarul general considera necesara crearea unui sistem de parcari publice subterane, precum Piata Alba Iulia, Walter Maracineanu, Gara de Nord, Piata Presei, Piata Charles de Gaulles, Parcajul subteran din zona Bibliotecii Nationale - zona Esplanada, parcari de descurajare ce vor fi construite la intrarile in oras si parcari rezidentiale in zonele dintre blocuri, acolo unde este posibil.
Charles Aranguiz (8. Arturo Vidal, 54), 21. Marcelo Diaz (5. Francisco Silva, 55), 14. Felipe Gutierrez (6. Jose Pedro Fuenzalida, 83) - 19.
Charles (Charlie) Spencer Chaplin a fost un actor si regizor englez. Este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul XX.
Insa devine foarte cunoscut cu ocazia unor spectacole de "Diorama", impreuna cu Charles Marie Bouton (1822) inventatorul acestui sistem, care consta in prezentarea unor tablouri de mari dimensiuni (22 x 14 m in cazul lor), alcatuit din diferite planuri si care, sub aspectul unui joc de lumini, da spectatorului impresia realitatii.
Medalia Nationala de Stiinta, Medalia Nationala pentru Tehnologie, IEEE Medalia de Onoare si Premiul Draper Charles al Academiei Nationale de Inginerie.
Charles Sawyer a inventat procesul de fabricatie comerciala a cristalului de cuart in Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii. Acesta inventie a initiat tranzitia de la exploatarea si taierea cuartului la aplicatiile electrice de cuart fabricat.
Mary Somerville, o cunoscuta cercetatoare a secolului 19, a fost cea care i-a facut cunostinta luiADA LOVELACE cu Charles Babbage, un matematician, filosof, inventator si inginer mecanic, considerat a fi "parintele" informaticii pentru ca a fost primul care si-a imaginat conceptul de masina de calculat programabila
Cercetarea a fost efectuata de medicii unui spital din Boston si condusa de doctorul Charles Czeisler. Datele oferite publicului au fost sustinute si de la Derk-Jan Dijk, directorul unui centru de cercetare a somnului din Surrey, Marea Britanie.
Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, puncte de acces wireless au fost montate si in zonele Roata Mare (care a fost demontata, intre timp) si zona Cariatide - intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, in zona Debarcader din parcul Cismigiu, in apropierea statiei de metrou Izvor, la intrarea principala din parcul Floreasca si in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din sectorul 3 al Capitalei.
Tatal sau, Charles-Joseph Sax era fabricator de instrumente muzicale, iar Adolphe Sax inca din adolescenta, a inceput sa invețe sa fabrice instrumente muzicale.
Gnomii gradinii au fost apoi importati in Regatul Unit in 1847 de Sir Charles Isham. El a adus dintr-o calatorie in Germania 21 figuri de teracota pe care le-a plasat in gradina sa din Northamptonshire.
- Locatia a fost creata din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu o locatie centrala (si ce este mai central decat Charles de Gaulle - Primaverii) atat pentru segmentul corporate cat si pentru cel de evenimente sociale.
Absolventi ai Conservatorului Cluj-Napoca, cei doi solisti si-au desavarsit arta interpretetiva la New York sub indrumarea celebrei soprane Renata Scotto, a tenorului David Bender si a directorului operei Metropolitan din New York, Charles Riecker.
Apoi, printul William a vorbit cu tatal sau, printul Charles, si cu fratele sau, printul Harry. Familia Middleton a fost si ea instiintata inainte de anuntarea publica a informatiei.
Dintre acestia fac parte Humberto Gatica - producatorul muzical al mai multor artisti de renume precum Celine Dion, Michael Jackson, Madonna, Michael Buble, Barbra Streisand, Elton John si multi altii, dar si Michele Torpedine - care este in primul rand agentul sau muzical, care se ocupa de contractele Ramonei Badescu in Italia, chiar si in America si care este extrem de cunoscut in lumea muzicala, acesta fiind cel care a lansat cariera fulminanta a tenorului Andrea Bocelli, dar si a lui Zucchero sau a lui Eros Ramazzotti, in plus a lucrat si a produs albume si turnee pentru Joe Cocker, Ray Charles, Eric Clapton, Luciano Pavarotti si lista poate continua.
Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones, si multi altii. Cel mai recent album semnat Mireille Mathieu a fost lansat in Germania, in luna octombrie a anului trecut si pregateste aparitia unui nou CD in limba franceza.
google-analytics.com