Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (2.68 secunde)
Banca Angliei a transmis ca bancnotele pe care va fi imprimat chipul regelui Charles al III-lea vor intra in circulatie de la jumatatea anului 2024, acestea inlocuindu-le, treptat, pe cele ale reginei Elisabeta a II-a.
Regele Charles al III-lea s-a intalnit luni cu militarii ucraineni care sunt antrenati in UK. Circa 10.000 de soldati au fost adusi la pregatire in UK.
Regele Charles al III-lea declanseaza un plan ambitios de a moderniza monarhia britanica. Monarhul vrea sa reduca numarul membrilor familiei care depind financiar de coroana.
Charles Michel, presedintele Consiliului European, a ajuns la Bucuresti. Iohannis: Criza energetica, inflatia si razboiul afecteaza increderea romanilor in UE Iohannis:
Charles a fost de acord sa mentina aceeasi politica a impozitului la venirea sa pe tron. Din Subventia Suverana, 10% este pusa deoparte pentru intretinerea Palatului Buckingham.
Regele Charles al III-lea ajunge vineri in Romania, intr-o vizita privata. Monarhul britanic va ajunge la Bucuresti, dar si la proprietatile pe care le are in tara noastra, cea din Valea Zalanului si cea din Viscri.
Regele Charles al III-lea si-a inceput oficial vizita istorica in Romania. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe suveran la Palatul Cotroceni.
Presedintele Klaus Iohannis ii va primi miercuri la Palatul Cotroceni pe presedintele Consiliului European, Charles Michel, si pe pemierii Ungariei, Viktor Orban, al Belgiei, Alexander De Croo, si al Croatiei, Andrej Plenkovic, au declarat surse politice pentru Digi24.ro.
La receptie vor participa printul consort Philip si printul Charles care va fi insotit de sotia sa, Camila. Potrivit purtatorilor de cuvant ai familiei regale, detaliile referitoare la organizarea acestor evenimente nu vor fi facute publice din motive de securitate.
Vizavi de straini ma ingrijoreaza atentia pe care o dau de o vreme incoace unele personalitati Transilvaniei (aluzie la Printul Charles - n.r.).
Nu poti sa ai meciuri de fotbal in fiecare zi" • "O sa avem parcari la Universitate, la Dorobanti si la Charles de Gaulle.
Se aude ca proiectele unor pasaje subterane in Vitan Barzesti, Piata Charles de Gaulle si Piata Presei Libere au parte de critici fierbinti chiar din partea unor experti pe care se bazeaza primarul general.
La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
PRINTUL CHARLES se plimba prin Ardeal si il intalneste pe Gheo care cosea si dorind sa intre in vorba zice :
La fel si azi, sintem impartiti in tabere, pro si contra Tepei din Piata Revolutiei, in care s-a aruncat cu vopsea rosie, sau a Aripilor anticomuniste din locul lui Lenin, sau a nasturelui, cum ii spun rau-voitorii monumentului lui Paul Neagu, mutat din Piata Charles de Gaulle mai la vale.
Astfel, astazi, europarlamentarul conservator Charles Tannock organizeaza o dezbatere avand ca subiect principal adoptiile internationale ale copiilor romani. Discutiile pornesc de la faptul ca peste o mie de cereri de adoptie venite din partea unor familii de francezi au fost refuzate.
In al doilea rand, descrierea facuta de Walker, cu un OZN mai mare, care se sparge in cinci obiecte mai mici, este identica celor raportate de colonelul in retragere Charles Halt, fostul comandant adjunct al bazei aeriene Bentwaters, in legatura cu faimoasele incidente OZN din padurea Rendlesham, in decembrie 1980.
Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos.
Comandantul adjunct de atunci al bazei RAF Bentwaters, locotenent colonelul Charles Halt (promovat comandant la scurt timp dupa incident) a examinat personal locul aterizarii, gasind urme fizice.
Abia la sfarsitul secolului al XIX-lea s-au facut primele incercari de a cauta o explicatie naturala, si in cele din urma, in 1922, volumul masiv al omului de stiinta francez Charles Richet, Traite de Mčtapsychique, a inaugurat oficial asa-numita "metapsihica", mai bine cunoscuta, in zilele noastre, sub numele de "parapsihologie".
google-analytics.com