Cautare

217 de rezultate pentru "charles" (6.52 secunde)
O cursa de avion Bucuresti Otopeni- Paris Charles de Gaulle a fost amanata, pentru a se evita sa se traga in avioane.
Pe culoarele spitalului Charles-Foix din Ivry-sur-Seine, localitate din sud-estul Parisului, pacientii au impresia ca sunt intr-un muzeu. Si nu in orice muzeu, ci chiar la Louvre.
Rosetti, Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), Piata Roma, Gara de Nord, Parcul Carol, urmand ca pana in aceasta seara sa fie functionale si corturile din zonele:
Ceea ce demonstreaza importanta laptelui maternal pentru bebelusi, concluzioneaza Charles Serhan, co-autor al studiului. Este important ca mamele sa faca totul pentru a alapta pruncul atat timp cat acest lucru este posibil, recomanda Charles Serhan.
John Alexander, Charles Halt, John Burroughs, Jim Penniston, Pope insusi, dar si alt personal verificabil, guvernamental si militar, care au vorbit despre OZN-uri nu sunt denuntatori. ... Cand Charles Halt a fost intrebat cu privire la aspectele nucleare, el a refuzat sa comenteze;
De aceasta data locotenent-colonelul Charles I. ... Charles Halt a recunoscut incidentul in 1991, continuand si in prezent sa relateze detaliile sale, la diferite conferinte.
Printre acestea, si printul Charles, care cica vrea sa sustina turismul de la noi, investind sume frumusele in turismul rural. ... Iar Charles nici nu s-a orientat rau:
Printul Charles a ajuns in Romania. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis.
Presedintele Consiliului European, Charles Michel, sprijina noile tari care vor sa adere la NATO. Charles Michel a mers la Helsinki pentru a discuta cu Prim Ministrul Finlandei.
Regele Charles al III-lea a rostit vineri primul sau discurs catre natiune, un discurs de 10 minute inregistrat la Palatul Buckingham, in care si-a aratat recunostinta si respectul fata de mama sa si i-a laudat cei 70 de ani de domnie.
Charles al III-lea, promotor mondial al traditiior si turismului romanesc News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
Proclamatia este semnata de Regina Consort, Printul de Wales, arhiepiscopi si premier. Printul William a semnat Proclamarea Regelui Charles al III-lea.
Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a trimis astazi o telegrama de felicitare lui Charles al III-lea dupa proclamarea sa oficiala ca monarh al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si al altor 14 tari din Commonwealth
Sambata in jurul orei 15.00, parlamentarii britanici au jurat credinta in fata noului rege al Marii Britanii, regele Charles al III-lea.
Charles a vizitat Irlanda de Nord de 39 de ori, dar azi e prima vizita in calitate de rege. Este pentru prima data in 77 de ani cand un Rege merge in Irlanda de Nord.
Regele Charles al III-lea face marti prima sa vizita in Irlanda de Nord in calitate de monarh, in cadrul unui turneu in Marea Britanie, scrie BBC.
Noul suveran proclamat al tarii este fiul sau cel mare, Charles al III-lea. ... Regele Charles al III-lea a gazduit duminica seara un dineu la care au venit toti liderii si invitatii care participa luni la funeralii.
Noul suveran proclamat al tarii este fiul sau cel mare, Charles al III-lea. ... Regele Charles al III-lea a gazduit duminica seara un dineu la care au venit toti liderii si invitatii care participa luni la funeralii.
15% din subventie merge spre finantarea calatoriilor anuale ale familiei regale. Charles a fost de acord sa mentina aceeasi politica a impozitului la venirea sa pe tron.
In fine, se filmeaza si apoi - ca sa scurtam povestioara imaginata de mine ca se petrece in mintea blondinei de la un anumit post de televiziune, care a luat "pulsul" localitatii vizitate ieri de printul Charles - se transmite.
google-analytics.com