Cautare

1094 de rezultate pentru "cerere desfiintare" (2.82 secunde)
Dupa 12 ani, terenul agricol s-a "evaporat"In anul 2004, cand imparteala terenurilor din parcela A467 (fostul poligon militar din vecinatatea plajei Vama Veche) era in toi, specialista agricola a depus la primarie, adica la locul ei de munca, o cerere cel putin ciudata.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a pecizat ca a fost depusa o cerere de aderare la Grupul Popular European, de la care se asteapta un raspuns. ... Noi am depus o cerere de aderare si asteptam acum un raspuns”, a adaugat Dan Voiculescu.
O alta cerere a conservatorilor are in vedere aprobarea principiului conform caruia TVA la produsele de baza sa fie redusa la zero. ... O alta cerere a PC fata de partenerii de coalitie are in vedere un pachet de legi in vederea sprijinirii capitalului romanesc.
Chiriasii se muta dintr-o cladire in alta, lasand intotdeauna in spate un gol unde nu exista cerere. ... Este cel mai usor lucru de facut, mai ales ca exista cerere si bani disponibili.
"Biroul Permanent nu a respectat regulamentul Camerei Deputatilor, unde se precizeaza foarte clar ca aceasta cerere se adreseaza de catre ministrul Justitiei presedintelui Camerei si cererea este semnata de mine ca ministru al Justitiei", a declarat Monica Macovei.
Mai mult decat atat, nu este exclusa posibilitatea ca Monica Macovei sa revina cu o noua cerere, semnata de Ilie Botos, pentru a le face pe plac parlamentarilor.
Chiar ieri am primit alt avertisment, insotit de o cerere de comunicare a codului meu numeric personal, prin care eram instiintat ca daca, pana la un anumit termen, primaria nu prezinta instantei actele solicitate, voi fi amendat", a declarat Antonie Solomon.
Pentru o noua cerere, pe aceeasi tema, pragul este de acum de minimum 25.000. ... Pentru a obtine rezultate, o cerere constructiva ar trebui sa sublinieze in primul rand motivele pentru care fenomenul merita o investigatie oficiala".
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
"Speriata" de eventuala degradare a dalei pietonale ce ar putea culmina cu prabusirea ei, asociatia revine in luna aprilie 2006 cu o noua cerere, care pune in miscare mecanismul functionaresc al primariei.
Actiunea prefectului, tarzie, din punctul de vedere al conducerii CJC Pe de alta parte, juristii CJC sustin ca prefectura trebuia sa-l instiinteze pe Constantinescu inainte de a-i ataca in contencios functia, printr-o cerere de reanalizare a alegerilor, care sa vina in termen de 10 zile de la desfasurarea alegerilor.
Institutul pentru Politici Publice a prezentat un studiu in care se arata ca absentele deputatilor de la sedintele de plen sau din comisii sunt motivate la cerere, indiferent daca exista sau nu motive legitime si chiar si in cazul in care nu sunt oferite nici un fel de justificari.
Cine-si mai aminteste de raportul cerere/oferta de la orele de economie din liceu cred ca pricepe ca, pe piata romaneasca a muncii, e un raport disproportionat, unde oferta e prea mica pentru cerere.
Liderul Grupului ALDE din Parlamentul European, Graham Watson, considera ca Traian Basescu (foto) l-a folosit pe Theodor Stolojan pentru a rupe Partidul National Liberal Conform Deutsche Welle, Graham Watson a declarat ca, daca Partidul Liberal-Democrat, initiat de Theodor Stolojan ar face o cerere oficiala de afiliere la ALDE (grupul liberal-democratilor europeni), grupul va supune la vot o astfel de cerere.
Pentru aceasta pensionarii trebuie sa se prezinte la Casa Teritoriala de Pensii unde completeaza o cerere tip, pe care o va prezenta la unitatea bancara din raza teritoriala a CTP sau la unitatea bancara unde are deschis contul curent, iar consilierul bancar specifica pe formularul de cerere codul IBAN/denumirea unitatii bancare.
"Este o cerere corecta" Mai multi lideri liberali, printre care vicepresedintele Ludovic Orban, cerusera inca de vineri demisia lui Claudiu Saftoiu si chiar audierea la Parlament a sefului Comunitatii Nationale de Informatii, consilierul prezidential Sergiu Medar. ... "Este o cerere corecta.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca institutia de invatamant superior a depus deja o cerere in acest sens, iar daca documentatia intruneste conditiile legale, proiectul de vanzare ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de consiliu din aceasta luna.
Croitoreasa Manuela Golimba a depus la 16 martie, la o zi dupa expirarea termenului legal de depunere a listelor de candidati, la Curtea de Apel Galati o cerere prin care solicita ca instanta sa constate ca ordonanta Guvernului de amanare a alegerilor europarlamentare este ilegala.
Deputatii care nu-si vor justifica absenta de la plenul comun de marti sau de miercuri si nu vor prezenta, pana la sfarsitul lunii in curs, o cerere aprobata de liderul de grup si de Biroul Permanent al Camerei, vor fi sanctionati cu neacordarea indemnizatiei pentru sedintele de la care au absentat.
Consiliul Local a formulat la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere de stramutare a dosarului, aceasta urmand sa fie judecata pe data de 2 aprilie.
google-analytics.com