Cautare

1094 de rezultate pentru "cerere desfiintare" (3.38 secunde)
- A depus o cerere de revizuire de deciziei Curtii de Apel (care trimitea compania in faliment). ... Ieri, pe 8 octombrie, Inalta Curte a respins si aceasta cerere:
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali. ... Diferenta dintre cerere si oferta este mare.
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Prima cerere de rambursare se depune in maximum cinci luni de la data semnarii contractului de finantare, cu exceptia cazurilor temeinic justificate. ... Reguli pentru obtinerea fondurilor europene Valoarea cheltuielilor eligibile solicitate in ultima cerere de rambursare trebuie sa fie de minimum 15% din valoarea finantarii nerambursabile.
mercenarii cibernetici care desfasoara operatiuni de spionaj cibernetic la cerere Partile vizate si obiectivele atacatorilor In 2013 au fost descoperite noi informatii importante despre atacurile spyware, care au fost legate, direct sau indirect, de activitatile diverselor agentii guvernamentale.
Cerere-tip de inscriere, copii dupa actul de identitate al parintelui/tutorelui legal, certificatul de nastere al copilului, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare pentru parcurgerea clasei pregatitoare / clasei I - acestea sunt actele pe care parintii trebuie sa le aiba la ei atunci cand isi inscriu copiii la clasa pregatitoare sau, dupa caz, la clasa I.
A initiat astfel un protest si a depus o cerere pentru aprobarea acestuia la Primaria Capitalei. ... ieri ), m-am dus la PRIMARIA CAPITALEI si am depus o cerere pentru un protest - Sambata, in data de 07.09.2013, intre orele 12.00-17.00.
In acelasi timp cu o eventuala operatie, la cerere, se poate face reconstructie mamara de catre medicul plastician. Reconstructia mamara se efectueaza la cerere, nefiind in acest moment decontata de catre CNAS).
- Avand in vedere ca guvernul SUA a emis recent o cerere de prejudiciu, pe baza faptului ca guvernul britanic a admis ca martorii incidentului de la Rendlesham au fost, probabil, iradiati, este posibil ca acest lucru sa fi provocat o disputa diplomatica la nivel inalt, si asta e ceea ce cauzeaza intarzierea.
In cazul pierderii cardului, asiguratii vor solicita eliberarea unui duplicat la casele de asigurari, unde vor depune o cerere si vor plati contravaloarea noului card si a cheltuielilor de distribuire prin servicii postale, in valoare de 15,5 lei.
Elvetia permite schimbarea genului cu o simpla cerere la Starea Civila. Orice elvetian de peste 16 ani poate sa isi schimbe genul fara diagnostic medical.
Cerere in casatorie inedita, facuta de un politist, in Constanta: In loc de amenda, femeia a primit inelul de logodna
Afaceristul Andrei Barna a depus o cerere la dosar prin care a anuntat ca doreste sa isi angajeze un avocat care sa il ajute in cadrul procesului:
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. ... - cerere tip eliberata de catre Serviciul Parcari cu sediul in str.
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
De asemenea, Comisia Europeana asteapta ca reforma pensiilor sa fie solutionata asa cum prevede PNRR, insa aceasta este incadrata in a treia cerere de plata care ar urma sa fie trimisa Comisiei Europene.
Normal, a semnat imediat o cerere de intrare in PSD, unde s-a remarcat prin servilism si obraznicie. Slugarnic cu sefii ierarhici pe linie de partid si serviciu si arogant cu subalternii si oamenii de rind.
"S-a pus in vedere piritei Prefectura Dolj - Comisia de selectare si adjudecare oferte, de a depune dosarul de achizitie publica, cerere la care aceasta a raspuns numai in parte, nedepunind toate actele dosarului.
Alianta va depune astazi la PNA o cerere de cercetare a acestui caz, la care va anexa ca proba, inregistrarea prezenta pe siteul unei publicatii.
google-analytics.com