Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (7.54 secunde)
Gazda a primit drept cadouri un Audi ultimul tip si un ceas Rolex. In al doilea reportaj, Craciunul in locuinta improvizata a unui taran, a carui gospodarie a fost distrusa de ultimele inundatii.
Poate ca "homo sapiens" al acestui ceas de cumpana, la inceput de secol XXI, (apropo de sumbra predictie a lui Andre Malraux), va gasi la timp solutia salutara pentru existenta omenirii!
La ceas de seara, dupa o intrunire de taina a coalitiei aflate la guvernare, rand pe rand, lideri ai UDMR, PD si PNL au schimbat macazul, sustinand fara echivoc ca nicidecum nu avem de-a face cu vreo fapta penala, ilegala, anticonstitutionala.
Iubesc animalele la fel de mult acum, la citeva zile dupa ce doi catei m-au atacat la ceas de seara pe strada Saturn, pe cit ii iubeam cu ani in urma.
Acestia ignora insa, voit sau nu, faptul ca tara noastra sta pe o veritabila bomba cu ceas, numita consum peste ceea ce isi permite, pe datorie, si deficit comercial.
Pentru procurorii demisionari de la conducerea DGA, pentru toti oamenii legii bine intentionati, dar, mai ales, pentru omul simplu, insetat de dreptate, Vasile Blaga este la acest ceas un etalon al interventiei politice in actul de justitie.
Insa pana si boicotarea asta e tipic romaneasca: nu vrem sa ne trezim si sa ne dam doua palme in al doisprezecelea ceas.
Fapt este, la acest ceas, ca incertitudinile si confuzia nu numai ca nu au sanse minime de a fi atenuate, ci, dimpotriva, ele pun si mai sufocant stapanire pe traiul de zi cu zi al celor guvernati.
Motivatia continuta de Avizul consultativ, in detaliu, il achita, metodic, de toate capetele de acuzare incropite la ceas de razbunare de juristii pesedisti si conservatori.
Raportul "Comisiei Voiculescu", transmis prin difuzorul pesedist dogit Titus Corlatean, a durat aproximativ un ceas, in timp ce Avizul consultativ al Curtii Constitutionale a fost un model de prescurtare, prin cele patru minutele intonate fara convingere de un alt pesedist in voga - Florin Iordache.
Mii de comentarii de exaltata sustinere a vorbelor scarnave spuse la ceas de intima nervozitate de Basescu aproape ca au blocat forumurile.
Trezit din somn, la ceas de noapte, nu ai cum sa nu te gandesti la toate chestiile neplacute care te asteapta a doua zi.
Trezit din somn, la ceas de noapte, nu ai cum sa nu te gandesti la toate chestiile neplacute care te asteapta a doua zi.
Incepand cu oprirea, macar in al 12-lea ceas, a defrisarilor demente care au ras de pe suprafata pamantului mii de hectare de padure sau a distrugerii sistemelor de irigatii care ar mai fi putut reduce cate ceva din efectele dezastruoase ale secetei.
Ciudat este ca venerabilul personaj nu realizeaza nici in al 12-lea ceas rolul sau catastrofal in evolutia Romaniei. O tara pentru care venirea sa la putere ca un emenat al evenimentelor din decembrie a constituit o permanenta frana in evolutia fireasca spre integrarea intr-o lume civilizata.
Frumos ar fi fost din partea celor care si-au gasit veleitatile de contestatori anonimi, pe internet, sa lase lucrurile nestingherite macar acum, sa aiba buna cuviinta intr-un asemenea ceas de a se abtine.
Chiar si la stadiu de idee, este laudabila initiativa CFR de a reduce tarifele la mersul cu trenul.
Ba atenti sa nu-i atinga un strop de cerneala de prin paginile ziarelor, ba sapand la temelia adversarilor, ba punand la cale, acum, in al treisprezecelea ceas, proiecte pentru comunitatea ignorata in 2005, 2005-2006, 2006-2007.
Chiar nu s-a gasit o persoana care sa mearga macar doua ore pe zi ca sa se asigure ca "pasarea nu a zburat din cuib?" Cand se cheltuie atatia bani pe o ancheta, pe o expertiza, si cand stii ca o familie asteapta cu ochii in lacrimi un raspuns, mi se pare corect sa actionezi precum un ceas care functioneaza:
...Dupa doua ore de asemenea chin, Traian Basescu se uita la ceas, isi potrivi pentru a n-spea oara nodul la cravata si inghiti lacom un pahar cu apa.
google-analytics.com