Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (5.23 secunde)
"De la Nistru pin-la Don/ Davai ceas, davai palton/ Davai barisnea, mosie/ Haraso tovarasie". Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
Ori in momentul acesta, Tariceanu sau Basescu sau amindoi, macar ca este cu mult trecut de al doisprezecelea ceas, ar trebui sa priceapa si fie sa-si dea primul demisia, fie sa-l demita cel care a devenit presedinte si sa puna un prim-ministru si un guvern normal, iar asta cit mai repede, pina n-o sa-i alunge lumea cu pietre.
Este greu de crezut ca actualul locatar de la Cotroceni va da vreo declaratie cu privire la spusele sale, la un ceas de noapte, in compania unora pe care i-a crezut prieteni.
N-are un ceas ca sa masoare scurgerea timpului, dar si-a luat un cocos, care-i cinta dimineata si seara sau cind vrea el.
N-are un ceas ca sa masoare scurgerea timpului, dar si-a luat un cocos, care-i cinta dimineata si seara sau cind vrea el.
Sau, mai bine zis, cine au fost asmutitorii cu rabdarea pierduta, pentru ca-n vremea din urma, din toate clocitele la ceas de taina, nu le-a mai iesit nimic?
Din pacate, pe ici-pe colo, la acest ceas, daca nu lipsesc cu desavarsire, vocile unor organizatii, asociatii, cluburi independente ale cetatenilor, ca o contrapondere la forta statului si a institutiilor politice, sunt cam ragusite si peltice, ori timide.
Ceea ce intr-o tara cu peste zece milioane de saraci, dintre care unii traiesc in saracie extrema, poate fi o bomba cu ceas.
Adunati la ceas de seara in Hotelul Confort din Otopeni, sefii de filiale pesedisti s-au lepadat de fostul lor sef Adrian Nastase.
Hotarati-va, chiar si in al doispelea ceas, daca va doriti cu adevarat performanta europeana sau mocirla romaneasca, fiindca avem si alti ambasadori ai fotbalului care sa ne faca cinste!
Sa ciocnesti cupe de sampanie cu Gigi Becali, la ceas de seara, inseamna sa dai girul Presedintiei tuturor mitocaniilor, aberatiilor si ilegalitatilor produse de personajul Jiji.
Apoi, in al treisprezecelea ceas, cand vad cat de urat au comis-o, dau vina pe oricine altcineva - pe constanteni, dom'le, ca se poarta urat cu bucurestenii...
Comandantul ostii vazu ca ii lipsesc trei-patru schiopi, vreo cinci canguri bateau in retragere, lancierii erau inofensivi, iar tactica de lupta functiona precum un ceas romanesc si se napusti in cortul superiorului.
In acest ceas, Voda nu poate lasa sa planeze asupra sa nicio umbra de banuiala. Tacerea nu e un sfetnic bun, cum sfet-nici buni nu pare a avea nici Majestatea Sa in imediata sa apropiere.
Degeaba ii deconspiram pe politicieni, sportivi, preoti, ziaristi daca achizitiile publice se fac prin aranjamente discrete, la ceas de seara, in restaurante luxoase.
Vreme de un ceas s-a pierdut in detalii, ne-a spus tot felul de lucruri lipsite de sens. A incercat sa gaseasca tonul just.
Apoi au intervenit, pret de doua-patru minute fiecare (dupa ceas!) sefii de grupuri politice - care toti (cu exceptia liderului Verzilor, Daniel Cohn-Bendit) au salutat evenimentul.
Sa incerce pur si simplu sa traga linii in toate partile, renuntind macar in ultimul ceas la tendinta de a inghiti totul pe motiv ca, daca un lucru a fost tolerabil pina acum, el se poate servi la nesfirsit in aceeasi forma.
Toti ar fi asteptat senini, cu ochii pe ceas, caderea lui. Basescu ar fi intervenit salvator, ar fi cerut partenerilor sai democrati sa se retraga si gata.
Si daca pana acum nu ne-a interesat cum suntem priviti dincolo este doar vina noastra, pe care degeaba incercam sa o reparam acum, in al doispelea ceas.
google-analytics.com