Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (7.03 secunde)
Printre cadourile de suflet primite de ziua lui se numara o pereche de butoni cu inscriptia taticool, haine de care avea nevoie din partea sotiei, iar cea mica i-a daruit tatalui sau un ceas.
Obsesii pentru mine, de-o viata au ramas/ Iubirea, ura, gandul si dorul si uitarea;/ Pamantul cald, padurea, neiertatorul ceas/ Al sortii schimbatoare, furtuna, ceasul, marea;
Puteti opta pentru un superb ceas de birou, Jaeger LeCoultre (1.000 - 1.800), o garnitura pentru semineu, maniera Boulle (cca.
Feresteanu si The Link au mers in strada, la ceas de noapte, pentru a afla cat mai costa damele de companie in ziua de azi, daca au analize medicale si daca accepta partide neprotejate.
viniluri pictate cu instrumente muzicale, cu motoare, masini de cursa (pe suport de lemn) - 55 RON, un mic vitraliu gen ceas (gargarita, copac pictate in ulei) - 45 RON, tablou din lemn cu un cal sculptat - 1.750 RON, un leu heraldic, cu rama sculptata in lemn - 2.950 RON, un opritor de carte cu instrument muzical (pe lemn) - 230 RON, o motocicleta si o masina pictate in ulei (cu suport de lemn) - la 75 RON si 125 RON, oi din blana arfiticiala sculptate in lemn, cu urechi miscatoare - la 350 RON fiecare, blazoane din metal (o barza, un rac, un cal) - 450 RON, mozaicuri cu diverse forme (chitara, pisica) - 550 RON, o bufnita - 550 RON, o oglinda in lemn - 450 RON (facuta dupa dorinta clientului).
In timpul acestei petreceri este abordat de o necunoscuta in varsta (Susan French), care ii inmaneaza un ceas de buzunar, spunandu-i doar atat:
va astept de un sfert de ceas - intra in camera scuzandu-se, nu stiam bine pentru ce, se indrepta spre balcon fara sa-mi ceara voie, deschizandu-l si aplecandu-se in afara.
Niciun ceas nu stie sa ticaie in ritmul vietii tale. - Daca dragostea e oarba, de ce te gaseste si pe intuneric?
Evenimentul face parte din proiectul cultural Cuvant, rostire, manuscript " despre Eminescu si Constantin Noica la ceas de sarbatoare, proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale.
Am ajuns la Schitul Sfintilor Romani cu o jumatate de ceas inainte de miezul noptii. Curtea era ingropata in bezna.
La targul organizat in acest week-end in curtea MTR, Stelian Cristea de la Opaline Crafts a adus un suport superb realizat din sticla de vitraliu si metal, care, bagat in priza, lumineaza - la 450 RON, dar si un ceas functional realizat din vitraliu si lemn.
Ceasul Atlantic, la noi in targ, ajunge la 1.000 de RON (mecanismul este al lui, iar cureaua este noua, din piele), iar optional ii pot da si cureaua metalica Atlantic, in cei 800 RON. Am si un ceas Doxa, la 400 RON.
Avem si coliere si bratari cu margele superb create, intre 40 RON - 100 RON. Avem si un ceas din ceramica de Corund, la 60 RON.
Sunteti o bomba cu ceas si nu asteptati decat un mic imbold pentru a izbucni ori chiar a va razbuna.
Se tine de ceas rau; da peste familie, casa multe rele. Umbla din casa n casa si aduce paguba celui pe care l gaseste lucrand.
Tocmai din acest motiv, era ceas rau sau nepotrivit a pleca in calatorie pe 6 august, existand pericolul pierderii drumului si nerevenirii in veci a oamenilor din locul unde plecasera.
urmatoarele mese sunt din 2 in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie si poti bea mai mult , la nevoie.
Pentru ca suntem la inceputul noului an scolar, ma alatur si eu tuturor celor care, constant, nu doar la ceas festiv, isi indreapta gandurile catre milioanele de copii aflati pe bancile scolii.
O revolutie nu se petrece intr-un ceas sau intr-o zi. Caracterul revolutionar al unei schimbari se judeca in functie de consecintele ei, in plan politic, economic si social.
Cu un ceas inainte de bataia de orologii a miezului noptii, pregateam un rug urias din vreascuri uscate, crengi groase de copaci si in jurul lor ne adunam un trib de copii si adulti.
google-analytics.com