Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (6.80 secunde)
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra.
Ar fi bine sa te uiti la ceas pentru ca ti se va parea timpul cel mai lung din lume si vei avea tendinta sa te uiti mai repede la rezultat.
Aproape toate erau bombe cu ceas, roase de sifilis. A fost, poate, etapa exotica a vietii. Dupa 1989, a urmat una de regrete.
Desi este legal, exportul paralel pune un pericol chiar viata bolnavilor romani care sufera de diabet zaharat, iar autoritatile au obligația de a interveni macar acum, in ultimul ceas.
Nu se stie niciodata in ce ceas graiti cuvantul sau expresia asupra celui drag. Raul il loveste tot pe cel mai tanar.
Guvernul a adoptat vineri la ceas de seara, intr-o sedinta extraordinara, Ordonanta de Urgenta nr. 6/2016, (publicata in Monitorul Oficial nr.
Solicit public Guvernului sa ia de urgenta masuri pentru alocarea fondurilor necesare astfel incat toate problemele aparute in urma fenomenelor meteorologice nefavorabile sa poata fi remediate. Macar acum, in al doisprezecelea ceas!
Eu ma duc si ma asez sub ceas, pentru ca daca e nevoie sa nu care cumva sa lipsesc. Oare ei la fel au stat cu sufletul in batista cand am ales noi intre Vadim si Iliescu ?
Lucrarea cuprinde si un studiu intitulat La ceas aniversar, semnat de scriitorul Petre Gigea, fost Ambasador si Ministru in guvernele Romaniei.
Sa-i tragi o reteta electronica cu Amoxicilina, adica un minut, sau sa zici din vorbe, juma` de ceas, tot ce v-am scris eu mai sus.
Sunteti, cei care v-ati ridicat impotriva si ati pus la zid un om si familia lui, cei care ati parcurs, macar in al 12-lea ceas, continutul ordonantei, analizand modificarile aduse, impactul real al lor?
- Aici va sfatuiesc sa va programati un ceas si peste 20 de minute sa va apucati de blat, pentru a fi gata la timp.
Doru Buscu) In noaptea alegerilor din decembrie 2009, la un ceas de topaiala lui Geoana, Kovesi il intreaba pe Andronic:
Un program haotic Cu totii avem un ceas biologic care ne informeaza cand suntem obositi si ne ajuta sa sincronizam miile de celule din corp la ritmul circadian (ciclu de aproximativ 24 de ore al proceselor biochimice, fiziologice sau comportamentale apartinand entitatilor vii).
Sa fie intr-un ceas bun! FECIOARA: Se anunta o dragoste noua, fierbinte, ceva pasional, iesit din comun. BALANTA: Relaxeaza-te si nu iti mai face griji, spaime, probleme vizavi de starea de sanatate a unui membru al familiei.
Pasari rare in toata lumea In anii '80, autoritatile comuniste de la Bucuresti au vrut sa salveze dropia in ultimul ceas.
Stiati ca atunci cand vedeti 11:11 pe ceas sau ca atractia deosebita pentru numarul 1111 indica o schimbare imediata, o reconectare sau mai degraba o realiniere spirituala a voastra?
Fara sa te uiti la ceas, poti spune cam cate este ceasul? Corect 0; Incorect 3. 4. Numara inapoi de la 20 la 1.
Perioada de 24 de ore se poate masura pe ceas. Totusi, timpul fizic nu este timpul mintii. Timpul pe care-l percepi nu este acelasi cu timpul perceput de altul, spune romanul.
Viata sexuala determina starea generala a sanatatii, este daca vreti, un ceas biologic ce stabileste cat de repede va veni batranetea.
google-analytics.com