Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (3.90 secunde)
Naivi din cate se vede, constantenii au avut incredere in Lupescu & Co. ... - pe cele cateva bilete (nu se stie exact cate) puse in vanzare la casele stadionului Farul.
"Din cate ne-a declarat ulterior, se pare ca ea a crezut ca angajatii de la tipografie ii vor pune ei in masina sacul cu buletinele de vot. ... Din cate stiu eu listele nu au fost actualizate nici acum 4 ani, dar nici la alegerile locale din acest an.
Un numar de 18 organizatii ale minoritatilor nationale, altele decat cea maghiara, au primit cate un mandat de deputat, conform Legii electorale 373/2004.
Este si cazul, din cate am aflat noi, a tinerilor condusi de junul Mihai Bobe, ale carui initiative s-au impiedicat, parca inevitabil, de lipsa OK-ului de la "centru".
Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Pop Napoleon - pe care il cunoasteti - este un pasionat pictor si el a dat tuturor colegilor cate 10-15 tablouri.
In perioada in care sef la Palatul Victoria a fost Tariceanu, seful statului si-a facut un obicei din a-l critica pe premier de cate ori i s-a oferit ocazia.
La nivelul Municipiului Bucuresti fiecare parte va desemna cate un viceprimar general al Municipiului Bucuresti;
Cele opt regiuni vor fi aceleasi ca si cele de dezvoltare existente astazi, vor avea cate un Consilu regional, cu buget propriu, cu cate un presedinte ales de cetateni, si cu opt prefecti numiti de guvern.
Pagina de FB blog beneficiaza de o unealta cantitativa, mai exact pot vedea in timp real cate persoane au vazut materialul pe care l-am urcat on-line (acesta le-a aparut prietenilor in Feed).
Zeci, daca nu sute de necunoscuti, au orbitat pentru cateva luni in jurul unor posturi fierbinti de demnitari, au falimentat cate un combinat sau altul, au carat acasa saci de spagi sau pur si simplu au cantat osanale Guvernului care i-a adoptat, dupa care au sucombat din punct de vedere politic.
In uratul zilelor de dupa Revolutie, el tinea predici in fata aurolacilor, scria poeme despre vatmanii arsi de soare in cabinele tramvaielor si murea putin cate putin, in fiecare zi, pentru ca mortii adevarate sa nu-i mai ramana mare lucru de facut.
Dar asta e din cauza societatii, si dupa cate stiti si noi facem parte din societate, deci ce ar fi sa incercam sa schimbam asta, ce spuneti? ... Habar nu ai cate manevre se fac in universitati pentru a obtine un post.
Astfel, vor avea loc intalniri saptamanale la nivelul conducerii celor doua partide "intr-o formula trei plus trei" si de doua ori pe luna vor avea loc reuniuni mai largite, de cate cinci persoane.
Ulterior, acesta a fost angajat in cadrul Directiei Silvice Ramnicu Valcea, care este subordonata RNP Romsilva", a informat inspectorul-sef, precizand ca, dupa cate se stie, Deaconeasa nu s-ar fi prezentat deloc la serviciu, fiind de-atunci in concediu medical.
Dintr-o data s-a vazut abordat de doua grupuri separate de cate sase entitati scunde, de cel mult 120 centimetri, cu ochi negri, mergand in sir indian.
- Acum, la aceasta ora, cati medici aveti in spital, cate asistente si de cati medici si asistente ar fi nevoie pentru ca, intr-adevar, personalul medical sa nu fie epuizat, ca pacientii sa nu ai aiba probleme? ... - Cati medici, cate asistente au plecat sa munceasca in strainatate, in ultimii ani?
Cred ca fostul rege a fost bagat iarasi in frigider, pana se mai linistesc apele, se stinge scandalul cu nepotul si voteaza Parlamentul propunerea lui Dragnea si Tariceanu sa dea casei regale cate 25 de milioane de euro anual, din banii nostri, ca tot sunt romanii bogati.
Senatorul PNL de Hunedoara a spus ca a montat mai multe corturi, in toate municipiile si orasele din judetul Hunedoara, unde se pot strange aceste semnaturi si, mai mult, la fiecare cort a depus cate un raport de activitate al sau, din Parlament, cetatenii putandu-l consulta.
PNL va continua dupa cate se pare campania de asanare a numelor patate si care pot aduce prejudicii de imagine unui partid aflat oricum intr-o situatie destul de tensionata.
Conform noilor criterii de numire a membrilor Consiliilor de Administratie, doar cate cinci locuri din cadrul acestor organisme mai pot fi ocupate cu sustinere politica, fata de sapte.
google-analytics.com