Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (5.32 secunde)
metoda in sine de indepartare este mai putin importanta (se poate folosi o carte de credit sau unghia cu care se zgaraie locul intepaturii), ceea ce conteaza este ca acul sa fie inlaturat cat mai repede de la suprafata tegumentului;
E usor de commentat acum si greu de imaginat cat de carpite erau lucrurile atunci. ... Cat adevar este in povestea cu tractoarele? ... Si am luat-o incet, i-am explicat italianului cat poate pierde daca sperie o fata mare. ... Cat de stranse erau legaturile familiei dv.
Legislativul judetean a achizitionat doua imobile in Craiova, prin negociere directa cu proprietarii, cu suma de 1.370.000 de euro, cam cat ar costa acum vreo 25 de apartamente, si considera ca a facut o afacere foarte buna cu banii doljenilor.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
In opinia PSD, consideram ca inainte de analizarea proiectiei bugetare pe anul 2011, s-ar impune sa fie prezentat in Plenul Parlamentului modul cum au fost administrati banii romanilor colectati in bugetele publice, cat si cei impumutati pe anul in curs.
Decizia aproape unanima a partidului de guvernamant de a continua cu aceleasi strategii deprinse in anii cat a trait in marea familie fesenista anunta vremuri grele pentru partidul patriarh.
Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL. ... Cu atat mai mult cu cat cele doua partide si-au unit fortele, mergand pe un singur candidat.
Beau Beau cat sa pluteasca gheata (Autor : ... La fel cum a procedat cu whisky-ul, turnat cat sa pluteasca gheata, Traian Basescu a stiut sa se joace la limita cu voturile romanilor, atat cat sa ramana el pe linia de plutire.
Specialistii atrag atentia asupra faptului ca exista posibilitatea, dat fiind principiul teritorialitatii marcii, ca o marca identica sau similara din punct de vedere al denumirii, cat si al produselor si serviciilor protejate, sa fie inregistrata de firme diferite atat in Romania, cat si pe teritoriul unui alt stat membru UE.
Asa va puteti face o idee despre comportamentul pietei si cât de agresiv puteti fi în stabilirea pretului“, noteaza site-ul mai sus mentionat.
Asa va puteti face o idee despre comportamentul pietei si cât de agresiv puteti fi în stabilirea pretului“, noteaza site-ul mai sus mentionat.
Pentru a nu risca sa primiti un salariu mai mic (în dezavantajul dumneavoastra) sau mai mare (în dezavantajul angajatorului) decât meritati, aflati cât valorati ca angajat din punct de vedere financiar.Cu toate ca sunt create cu scopul de a veni atât în întâmpinarea angajatilor, cât si a angajatorilor, târgurile de joburi sunt, de multe ori, motiv de disputa între cele doua parti.
Schimbarile vor viza atat persoane, Ciolos refuzand insa sa dea nume, cat si organizarea institutiei. ... In acest context i-a cerut directorului APDRP, Klárik László, sa intareasca directia de control Antifrauda "atat cantitativ, cat si calitativ".
Fiti organizat Specialistii va sfatuiesc sa nu plecati singur la drum, pentru ca atat la inceputul afacerii, cat si pe parcurs veti avea nevoie de sprijin, care poate veni atat din partea unui membru al familiei, cat si din partea unui prieten cu care puteti impartasi ideile pe care le aveti si problemele cu care va confruntati.
Confeuropa Impresse a luat nastere in 2006, pentru a valorifica activitatile comerciale ale intreprinderilor, cat si pentru a reprezenta interesele lor economice.
Multi nu le pot restitui nici pe cele contractate deja, iar la creditele vechi dobanzile nu scad la fel de repede si nici cu cat ar trebui. ... Astfel ca, de la o banca la alta, marja bancii si DAE au scazut cat de cat.
Mare cat Palatul Cotroceni. Sau, mai bine spus, cat Palatul Parlamentului. Si cat Guvernul. Si cat toate trei la un loc. ... Pentru a-i salva cat de mult se va putea pe romani. ... In ciuda acestei situatii, cat se poate de evidente, planeta nu este pregatita sa renunte la dolar.
Concitadinii cu dare de mana isi doresc masini cat mai impozante, mai luxoase, cat mai puternice si, de ce nu, cat mai scumpe. ... Precizam ca este vorba atat de masini noi, cat si de cele second hand inregistrate anul acesta.
Pavilionul Mobi&Deco reuneste atat cea mai buna oferta de mobila si decoratiuni, cat si inovatii de ultima ora in domeniu.
Vorbesc cu tata cat se poate de des. ... Cat de dificile vor fi pentru angajatii din Grup lunile urmatoare?
google-analytics.com