Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (3.04 secunde)
Aºa, cand apa a luat cu ea vreo trei mii de case ºi a lãsat mai bine de 6000 de oameni pe drumuri, premierul poate rãsufla oarecum uºurat. ... E drept, inundaþiile au trecut, cu oameni uciºi de ape, cu case distruse, cu animale inecate.
Aşa, cand apa a luat cu ea vreo trei mii de case şi a lăsat mai bine de 6000 de oameni pe drumuri, premierul poate răsufla oarecum uşurat.
Mai multi romani au fost talhariti in propriile case politisti falsi. 17 persoane au fost saltate si duse la audieri.
„Termin aici, dupa care ma duc in alt colt de tara si construiesc case pana da zapada. ... Sunt vorbe rostite ieri, in Vadu Rosca, de Gigi Becali, venit sa le ridice sinistratilor, pe cheltuiala sa, doua sute de case.
Ca asa, cu tehnologiile noastre pamantene, mai invechite, putem sa avem case, masini, avioane, putem sa ne plimbam, putem sa iubim, avem putere de creatie, in fine, putem sa fim fericiti.
Unul are zece miliarde, unul doispe, unul mai putine, dar are case mai multe. ... Pina se va intimpla asta declaratiile de avere vor ramine o expozitie de case, masini si conturi.
sute de case au rămas izolate pentru că ... nici Bucureştiul, care îmbrăcase straie de sărbătoare.
"Schimbati ministrul!", munte pravalit peste sosea, case care o iau la vale...
Al treilea este preocupat de propria bunastare si atunci cauta, cat mai ascuns cu putinta, sa se intersecteze in fluxurile monetare care circula prin venele guvernarii pentru a acumula case, mosii, masini, bijuterii sau alte dracii.
Interesul romanilor pentru achizitia de case a scazut dramatic de cand a inceput razboiul. Oamenii prefera sa isi pastreze banii pentru cheltuieli esentiale.
Doua case, un atelier de tamplarie si un laborator de analize, toate au fost afectate de flacari pe o suprafata totala de 300 de metrii patrati.
Case inundate, copaci smulsi din radacina, strazi acoperite de ape si masini blocate in suvoaie. Totul s-a intamplat in orasul Constanta, in intervalul in care orasul a fost sub cod portocaliu de ploi torentiale.
Pompierii romani au salvat 50 de case din calea incendiilor devastatoare din Grecia. Oamenii de rand au multumit romanilor pentru implicare si pentru faptul ca le-au salvat casele:
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare".
Majorarea impozitelor locale pe apartamente si case va fi amanata cu un an, a spus Emil Boc, seful primarilor de municipii, dupa o intalnire cu premierul.
Acum in locul copacilor sint case si depozite. ... Faptul ca din oras dispare cite un copac pentru a face loc unei case ar trebui sa ne spuna ca in viitorul apropiat aerul se otraveste.
Bucurestenii ar putea avea caldura in case noaptea incepand de maine, a anuntat la Digi24 Claudiu Cretu, director general Termoenergetica, care a precizat ca va incepe progresiv incarcarea instalatiilor.
Ne amintim de anul trecut cu groaza, cand locuitorii din valea orasului aveau nevoie de barci ca sa patrunda in propriile case. ... Cine va raspunde daca digul de aparare nu va rezista iar galatenii vor privi din nou neputinciosi cum apele le intra in case?
Orice locuitor al tarisoarei noastre stie ca la ora actuala in Romania se construieste la foc automat, se fac fel de fel de case peste case, strazi, stradute si autostrazi, se baga bani grei in acest sector insa si mai multi sunt cei care stiu ca mai avem mult pana vom iesi din mocirla.
- Ma supara ca aceste case de discuri sau producatorii obliga tinerele talente sa fie comerciale sau sa se vanda pe un pret de nimic si sa participe la niste mode sau curente care astazi sunt sau nu sunt.
google-analytics.com