Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (3.80 secunde)
Din cauza vitezei, BMW-ul a ajuns pe acoperisul unei case, iar in urma impactului, motorul acestuia a fost proiectat la cativa metri distanta.
CLAUDIU la mai multe case de amanet si case de schimb valutar, unde folosindu-se de cartea de identitate a acestuia din urma au reusit amanetarea bijuteriilor si schimbarea valutei sustrase.
Noi detalii privind agresorul care a montat o grenada pe gardul unei case din Ilfov. Politia a organizat filtre pentru a-l identifica
Modificarile aduse la Codul fiscal risca sa-i lase fara case pe contrabandistii de tigari. Potrivit noutatilor legislative, daca cei prinsi nu achita TVA, taxele vamale si accizele pentru pachetele gasite asupra lor, anchetatorii sunt obligati sa aplice sechestru asigurator pe bunurile detinute de traficanti.
DANIEL si au supravegheat mai multe case de schimb valutar, P.
Oamenii suna la 112 sa ceara ajutor, pentru ca mor de frig in case. ... Pentru ei facturile sunt greu de suportat asa ca sunt condamnati sa-si duca traiul in frig, in propriile case.
Doua case au fost cuprinse de flacari intr-un cartier din Constanta. Potrivit primelor informatii, focul ar fi pornit initial la una dintre cladiri din cauza unui cos de fum necuratat.
Peste 400 de mii dintre ei locuiesc, in continuare, in case-container, deoarece apartamentele promise de guvern nu sunt gata nici acum.
In doar citeva zeci de secunde capii PSD s-au urcat in masini de teren si alte automobile luxoase si au plecat case.
in ultimele trei saptamini, presa locala din Satu Mare a facut numeroase si grave dezvaluiri privind antecedentele de tortionar ale lui Dohotar din vremea cind era seful Militiei Economice, precum si afacerile (cu aragazuri, ulei comestibil, melasa pentru alcool, case, terenuri, masini), abuzurile, betiile si scandalurile sexuale in care a fost implicat dupa 1989.
Acum ne-am angajat la reconstructia zonei pentru ca este foarte saraca si tinind cont de faptul ca efectele au fost dezastruoase, iar aproape o mie de case au fost distruse.
Dupa o noapte alba, unii lideri locali au plecat spre case, altii inca se mai aflau pe la partide sau serviciu.
Incepand din 2001, de cand a avut primul loc de munca la un cabinet de avocatura, Daciana Sarbu a intrat in posesia unei case de vacanta de 191 de metri patrati (in 2001), a doua terenuri de peste 5.000 de metri patrati fiecare, unul forestier si unul intravilan, si a unui apartament de 292 de metri patrati (in 2002).
De asemenea, in cadrul intrevederii a fost abordat subiectul despre o posibila colaborare dintre uzina Lafarge si ONG World, pentru construirea de case pentru familiile nevoiase, proiect ce s-ar putea extinde pe raza intregului judet.
"fara numar", spune Babus, care adauga ca plangerile la adresa sa sunt referitoare la case, chirii, si "tot felul de chestiuni".
Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri. in ingineria lor financiara, sotii Maior au folosit societatile Serv Com SRL si M Lia SRL, la care sint asociati.
De asemenea, vom da la 30 de tineri terenuri pe care acestia isi pot construi case", a precizat Ion Nicolin.
In fine, tabara pro-Geoana, puternica in teritoriu, are mult mai putina atractivitate pentru presa centrala decat diversii adversari ai - inca - presedintelui PSD.) Nu putem spune in ce masura imaginea in media a Consiliului National corespunde cu sentimentele sau convingerile cu care delegatii la Consiliu au plecat spre case.
in 2008, spunea sa plecam cu totii in America sa cumparam case ieftine de acolo. Ati cumparat vreo casa din America?
Desi acesta nu prea se prezinta la vot, e posibil sa il scoata din case chiar revolta antipopulista. PNL va avea probleme serioase (cum deja are) daca va fi inclinat sa ajunga la putere prin promisiuni nerealiste.
google-analytics.com