Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (2.98 secunde)
Era mare nevoie, mai ales de medici si medicamente!" Din masinile incarcate se iau primele ajutoare, iar echipele intra in primele case. ... Urgent la spital Dupa mai multe case, se ajunge la nea Vasile.
Candidatul ACL a afirmat ca nu isi aminteste cat costa o ora de meditatii si cum primea banii, dupa care a adaugat ca "un om care nu isi aminteste si unul care nu stie fac casa buna", la care moderatorul i-a raspuns ca fac "sase case bune".
Case inteligente Oamenii vor locui in case inteligente in care toate necesitatile lor de confort vor fi automatizate. Software-ul care va administra intreaga casa se va ocupa de mentinerea consumului optim de energie, apa, mancare, de consumul de provizii si de reaprovizionare.
In exclusivitate pentru Agrointeligenta, cea care a lasat in urma o cariera impresionanta in Canada pentru a redescoperi frumosul in Romania explica pasii ce trebuie urmati pentru ridicarea unei case de lut asemenea celei pe care ea a cladit-o in judetul Caras-Severin.
culmea penibilului este atinsa de autorii propunerilor de modificare acolo unde creeaza pentru banci optiunea, si nu obligatia, de a aplica aceasta legea - e ca si cand s-ar crea un club ne-select al bancilor care se inscriu intr-un asa-zis registru tinut de MF in care se inscriu bancile care ar fi de acord sa ia case in plata;
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Tismana, Ramnicu Sarat si Constanta, pe o noua locomotiva pictata pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national - Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Muzeul de Etnografie Tulcea si la Centrul Cultural Cartisoara, case si scoli din Cartisoara si Marsa, Jud.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: ... Anchetatorii au gasit, in cateva case, trei adulti si doi copii de 10 si, respectiv, 12 ani, legati cu lanturi, in conditii de trai greu de imaginat.
Reamintim ca in campania electorala, intrebat asupra surselor de venit din care si-a cumparat cele 6 case, Klaus Werner Iohannis a declarat ca banii pentru primele case i-a castigat din meditatii.
Du-te, neamtule, urgent, afara, ca esti fals si gura ti-e amara, ranjetele-ti sunt tot mai scarboase, du-te, ca ai, totusi, sase case!
Poate fi vorba despre relatii, locul de munca, case sau posesiuni. ... Va debarasati de tot ce va apasa (prietenii, case, relatii, serviciu), multe dintre aceste lucruri va vor starni sa alegeti un nou drum.
case si casute cu ceardacuri ciudate, acoperite cu tigla roscata, pierdute discret in verdeata pomilor. ... Multe case, strazi intregi pitoresti, iubite de pictorii nostri, au si fost daramate.
La noi s-a decretat oficial ca aceste case sint urite si darapanate.
La fel de importante sunt portile indiene care sunt scoase din case mari. ... Sunt aduse si coloane, usi din aceste case foarte mari, care au o vechime intre 150 - 200 de ani.
Peste 4.000 de case si mai multe institutii din Radauti au ramas fara caldura si apa calda. Asta dupa ce furnizorul a oprit livrarea de gaze naturale din cauza datoriilor.
E nerentabil sa se construiasca un drum civilizat pentru o mina de case asezate in virful cine stie carui deal. ... O adunatura de colibe, denumite pompos case, cu pereti din nuiele acoperiti cu lut, in care iarna, in sobe, arde tizicul, ca in urma cu un secol.
Dupa ce premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a rastit la sinistrati, reprosindu-le zile in sir ca nu si-au incheiat asigurari care sa le protejeze casele si culturile agricole, Guvernul a schimbat brusc registrul si a decis ca persoanelor afectate sa le fie oferite gratis alte case.
Doar citeva zeci de mii de oameni au ramas fara adapost, ce mare tragedie este aici, se stropsea la televiziuni acelasi, cu toate ca, fara indoiala, printre cei ale caror case au fost luate de ape, se aflau si simpatizanti de-ai dinsului, oameni care l-au votat ca "sa traiasca bine ".
localnicii nu prea se ingramadeau sa-i invite in case sau sa le ofere o coaja de piine. ... A trebuit sa vina un potop ca sa constatam ca la tara multe case sint de chirpici si ca saracia este multilateral dezvoltata, nu imaginara, ca in rapoartele oficiale.
localnicii nu prea se ingramadeau sa-i invite in case sau sa le ofere o coaja de piine. ... A trebuit sa vina un potop ca sa constatam ca la tara multe case sint de chirpici si ca saracia este multilateral dezvoltata, nu imaginara, ca in rapoartele oficiale.
google-analytics.com