Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (4.16 secunde)
Ajutoarele pentru construirea caselor, neagreate de patronate In ceea ce priveste programul Ministerului Constructiilor, Transporturilor si Turismului (MTCT), de ajutorare a tinerilor in constructia de case, Iftime a declarat ca patronatele nu au fost incantate de masura.
Precizam ca programul national pentru sustinerea tinerilor in achizitionarea unei case a fost aprobat prin OUG nr. ... Specialistii in piata imobiliara au explicat ca in cazul unei case cu parter si mansarda pretul final ajunge la aproximativ 90 de mii de euro.
Sumele prevazute a fi achitate drept prima anuala raman neschimbate, respectiv echivalentul a 10 euro pe an pentru case a caror valoare nu depaseste 10.000 de euro, 20 de euro anual pentru case a caror valoare nu depaseste 20.000 de euro si o valoare stabilita cu asiguratorul pentru locuintele depasind ultimul prag valoric.
Silvestri sustine ca "astazi case taranesti disponibile la valori de mai putin de 10.000-12.000 de euro sunt o raritate, dar aceasta este doar o "scumpire" ce rezulta din cresterile de pret pe ansamblul pietii imobiliare, si nicidecum nu traduce o "apreciere" in termenii bursieri".
La case, de exemplu, pretul s-a dublat in cele mai multe cazuri. ... "In prezent, in zona Daewoo, pretul unei case este de aproximativ 140.000 - 180.000 de euro", a afirmat Bibina Dica.
Aceasta decizie elimina una din metodele de inducere in eroare a clientului, metode practicate de unele case de schimb.
Tot in aceeasi perioada, cele mai multe case s-au construit in mediul rural. Aproximativ 60% din autorizatiile emise in martie au fost destinate mediului rural, cu un total de peste 2.700.
Aceasta cifra arata ca in tara noastra se dau in folosinta de trei ori mai putine case decat in tarile UE. Diferenta este si mai mare daca facem comparatie cu tari precum Spania sau Irlanda, unde numarul de case noi a fost de 15 la mia de locuitori.
Astfel, consilierii locali au aprobat scoaterea la licitatie publica a unor loturi de case in Cartierul Dobrogea I pentru persoane fizice in vederea construirii de locuinte.
Analistii imobiliari din Craiova spun ca investitiile în terenuri si locuinte, fie ele case sau apartamente, sunt afaceri profitabile pe termen lung.
Pâna acum, acestia au fost oarecum ignorati, pentru ca majoritatea dezvoltatorilor s-au orientat catre segmentul „high-class“.Case de 80-100 mpDaca suprafata caselor ce vor fi construite va fi mai mica, nu acelasi lucru se va întâmpla în cazul apartamentelor de bloc.
Dintre acestea cele mai multe case au fost construite in mediul rural, respectiv 161, iar 118 in mediul urban.
Multe case de schimb valutar din Galati nu afisau ieri, in jurul pranzului, niciun pret de vanzare, respectiv de cumparare pentru euro, acest lucru fiind determinat de fluctuatiile cursului de schimb al monedei europene inregistrate pe piata interbancara. Mai mult, unele case de schimb erau inchise.
Para sta în umbra, dar, în schimb, el si familia locuiesc în case ultraluxoase. ... Mai are printre proprietati doua case pe strada Constantin Brâncoveanu si un apartament în cartierul Brazda lui Novac.
Para sta în umbra, dar, în schimb, el si familia locuiesc în case ultraluxoase. ... Mai are printre proprietati doua case pe strada Constantin Brâncoveanu si un apartament în cartierul Brazda lui Novac.
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
GdS a efectuat ieri o documentare pe la mai multe banci si case de schimb valutar din Craiova. ... Daca unele case de schimb au cumparat euro cu 3,64 lei sau cu 3,635 lei, au vândut respectiva valuta cu 3,675 sau 3,69 lei.
Regia proprie reprezinta constructia unei case pe etape, fiecare etapa fiind realizata de diverse echipe de muncitori, viitorul proprietar fiind cel care supravegheaza lucrarile si asigura tot necesarul de materiale.
Daca pana nu de mult piata imobiliara a cauzat o intreaga nebunie la nivel national construindu-se intr-o veselie ansambluri rezidentiale, blocuri si case, in sfarsit a venit momentul in care se poate vorbi cu adevarat de un blocaj al acestei piete.
Firma are în plan sa construiasca 32 de astfel de case, din care jumatate în acest an. ... 40% din ele daca s-ar concretiza în cumpararea unei case ar fi excelent", a conchis craioveanul.
google-analytics.com