Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (7.10 secunde)
In Capitala mioritica exista case de vanzare la pretul resedintelor din orase exclusiviste, ticsite de vedete internationale. ... O simpla vizita a acestei case dureaza cel putin 30 de minute.
tanti Veturia si mamaie Ana nu vor cumpara case de marcat; in schimb isi vor vinde marfa, la un pret derizoriu, samsarilor din piete, care vor sti sa lucreze cu bonurile fiscale.
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
Nu se stie in ce conditii s-a ajuns ca toate unitatile din minerit si energie care vor intra in componenta Electra sa beneficieze de consultanta si asistenta juridica din partea aceleiasi case de avocatura, respectiv Casa de Avocatura "Nemoianu"
De asemenea, MDRT a fost responsabil cu obtinerea materialelor de constructie pentru reconstructia caselor afectate de inundatii, proiect pentru care a avut 36 milioane lei, pentru construirea a 926 de case si pentru repararea a 3.608 case afectate de inundatiile din 2010.
In ceea ce priveste proiectul de prezervare a patrimoniului cultural, Theodorescu a mentionat ca, din cele 300 de case monument istoric, peste 100 sunt deja in curs de renovare.
Targul tiMOn reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti, respectiv 74 de companii imobiliare, 47 de proiecte rezidentiale si peste 6000 de unitati locative noi dar si vechi, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere dar si vile si case.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
rapiditate la case: ... In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
rapiditate la case: ... In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienți la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
rapiditate la case: ... In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
rapiditate la case: ... In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
Termenul de executie al unei astfel de case este intre 1 si 3 luni, iar durata de viata este peste 100 de ani.
E specializat pe imobiliare si avem peste 100.000 de anunturi de imobiliare - de vanzare-cumparare, terenuri, spatii comerciale, apartamente, case.
Ecovillas a mai construit alte 32 de case pasive cu pompe de caldura finalizate in anul 2016. ... Demararea proiectului LOFT a fost un act de curaj din partea noastra pentru ca ne adresam altui tip de clienti, clientii de apartamente care sunt diferiti de cei de case.
Ne-am gandit ca ar fi necesar sa construim in Romania case altfel, asa am ajuns sa cream proiecte de locuinte verzi:
xxx La Digi 24, dl Sorin Danciu, directorul Directiei pentru Cultura si Patrimoniu Calarasi, a vorbit in decembrie 2015 despre distrugerea aceastei case boieresti, mandria Calarasiului la inceputul secolului trecut, in care a trait unul dintre cei mai apreciati pictori romani.
K Optik este distribuitorul oficial in Romania al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor de ochelari de soare si rame de vedere Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, Puma (www.koptic.ro), case de moda care au fost, de asemenea, reprezentate in cadrul evenimentului prin cele 5000 de modele de ochelari de soare si rame de ochelari de vedere, pe care invitatii le-au putut descoperi si proba.
Momentan, amenajarea urbanistica inca nu este un oras in adevaratul sens al cuvantului, insa multe dintre cladirile ridicate au aspectul unor piese de sah (un dom, cateva case luxoase, piscina, un hotel si chiar un magazin alimentar).
Punctau una-doua-trei case dintr-o zona, care aveau un aspect mai ingrijit, le faceau programul: ... Punctau una-doua-trei case dintr-o zona, care aveau un aspect mai ingrijit, le faceau programul:
google-analytics.com