In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.
Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu: "Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion.
"Este o grupare care nu locuieste unde aveti domiciliu. Gruparile de spargatori de locuinte sunt cel mai greu de probat. Ei isi alegeau tintele "la ghici". Punctau una-doua-trei case dintr-o zona, care aveau un aspect mai ingrijit, le faceau programul: studiau cand pleaca de acasa, cand se intorc etc. Nu cred ca v-au recunoscut cine sunteti. Ei nu isi asuma riscuri inutile: sa fie prinsi, sa fie nevoiti sa comita alte infractiuni, pedepsite mai grav. Ei isi lasa oameni sa stea "de sase". Erau patru! Doi-trei in casa, celalalt statea cu masina, prin zona. Sunt foarte precauti!", a spus comisarul la Kanal D."Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte: in Pipera, Otopeni si Balotesti. Au operat si pana atunci! Toti aveau antecedente. Ramane de vazut daca va recuperati bunurile. Deocamdata nu putem vorbi despre asta! Spargatorii sunt infractori care nu riposteaza, o fac doar daca simt ca nu au scapare. Nu erau genul care sa mearga la pont. Din informatii nu a reiesit asta. Sunt tineri, au varste de 22-25 de ani", a mai spus Cristian Gheorghe."Evident ca sunt fericita. Mi se pare ca asta trebuia sa se intample. Sunt foarte sensibila cand vine vorba de acest subiect. Vreau sa le multumesc celor care s-au ocupat de asta. Am ramas cu sechele!Chiar daca stiu ca avem multe camere de luat vederi, ca avem o casa securizata, ma ia teama. Vreau sa multumesc Politiei!", a spus Cristina Siscanu, si ea prezenta in platoul WOWbiz.Cristina a ramas fara multe obiecte de valoare, insa cea mai importanta si mai draga este verigheta."Toate bijuteriile au valoare sentimentala. Mi-ar placea sa recuperez verigheta. Acum sunt incarcate cu energie negativa, ma gandesc ca ar trebui sa merg sa le sfintesc. Asa cum am facut si cu casa. Pe 31 decembrie am facut sfestanie", a explicat sotia lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion.
"Este o grupare care nu locuieste unde aveti domiciliu. Gruparile de spargatori de locuinte sunt cel mai greu de probat. Ei isi alegeau tintele "la ghici". Punctau una-doua-trei case dintr-o zona, care aveau un aspect mai ingrijit, le faceau programul: studiau cand pleaca de acasa, cand se intorc etc. Nu cred ca v-au recunoscut cine sunteti. Ei nu isi asuma riscuri inutile: sa fie prinsi, sa fie nevoiti sa comita alte infractiuni, pedepsite mai grav. Ei isi lasa oameni sa stea "de sase". Erau patru! Doi-trei in casa, celalalt statea cu masina, prin zona. Sunt foarte precauti!", a spus comisarul la Kanal D.
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte: in Pipera, Otopeni si Balotesti. Au operat si pana atunci! Toti aveau antecedente. Ramane de vazut daca va recuperati bunurile. Deocamdata nu putem vorbi despre asta! Spargatorii sunt infractori care nu riposteaza, o fac doar daca simt ca nu au scapare. Nu erau genul care sa mearga la pont. Din informatii nu a reiesit asta. Sunt tineri, au varste de 22-25 de ani", a mai spus Cristian Gheorghe.
Cristina a ramas fara multe obiecte de valoare, insa cea mai importanta si mai draga este verigheta.
"Toate bijuteriile au valoare sentimentala. Mi-ar placea sa recuperez verigheta. Acum sunt incarcate cu energie negativa, ma gandesc ca ar trebui sa merg sa le sfintesc. Asa cum am facut si cu casa. Pe 31 decembrie am facut sfestanie", a explicat sotia lui Madalin Ionescu.