Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (4.81 secunde)
Capitanul a mai explicat ca, la cateva minute dupa aparitia acestui halo” luminos, el a observat urmatoarele: lumina s-a divizat in doua parti.
Parca suntem pe Titanic, numai ca nu icebergul ne-a lovit accidental in plin, ci capitanul cu mintile ratacite ne-a repezit drept in el.
- In aducerea aminte a luptei sustinuta in acest loc de pompierii Bucurestilor, comandati de catre capitanul Zaganescu, si de Batalionul II din Reg.
Ana are doar 13 ani, iubeste sportul, este capitanul echipei de baschet, care din pacate sufera de cancer osos si trebuie sa se opereze de urgenta in Tel Aviv, acum, in luna decembrie.
Acesta a fost chemat de urgenta de catre capitanul care era la tub. Acesta a spus ca isi aminteste ca de cele trei elicoptere s-ar fi apropiat o tinta neidentificata.
Se zvoneste insa ca degeaba! Capitanul navei este decis. Echipajul trebuie sa se sacrifice. Mai rau este ca nava se afla in deriva!
Am ramas fara capitanul de echipa al lumii. S-a stins lumina lumii. Sint citeva din gindurile, cuvintele si titlurile cele mai sugestive ocazionate de trecerea in nefiinta si in eternitate a Sfintului Parinte, Papa Ioan Paul al II-lea, dupa 26 de ani de pontificat.
Portarul Florin Nita (34 de ani), de la Sparta Praga, a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, la Gala Fotbalului Romanesc 2021. Florin Tanase, capitanul de la FCSB, s-a asteptat sa primeasca acest trofeu.
Ultima partida s-a consumat saptamana trecuta, cand Guvernul Tariceanu s-a hotarat sa-si declare falimentul dandu-si demisia. Asadar, tara a ramas fara carmaciul Tariceanu, caruia capitanul i-a dictat demisia.
Florin Tanase (27 de ani), capitanul celor de la FCSB, nu are nicio oferta de transfer in strainatate, in acest moment, dupa cum a recunoscut azi impresarul Ioan Becali (69 de ani).
Capitanul echipei KS Cracovia, Sergiu Hanca (29 de ani), a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu (24 de ani) la Rakow.
Florin Tanase a avut un discurs destul de dur la finalul partidei FCSB - FC Voluntari 1-0. Capitanul ros-albastrilor nu a menajat nici arbitrul jocului, pe Adrian Cojocaru, dar nici pe patronul Gigi Becali.
Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges, a vorbit despre incidentele petrecute in timpul partidei dintre FC Arges si FCSB, atunci cand Ionut Serban l-a lovit cu palma pe Florin Tanase, dupa ce capitanul de la FCSB a avut un schimb de replici si s-a imbrancit cu Ahmed Said.
Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anuntat ca incearca sa profite de perioada speciala de transferuri si ca ar urma sa legitimeze trei fotbalisti importanti proveniti din campionatul Ucrainei.
Serghei Sydorciuk si alti doi jucatori de la prima echipa a lui Dinamo Kiev se afla la baza de pregatire de la Berceni a celor de la FCSB.
Finalul meciului Rapid - FC Botosani l-a gasit pe Sapunaru intr-o ipostaza interesanta. Capitanul giulestenilor a fost abordat de un copil, care l-a tras de banderola si i-a cerut-o.
arbitrul lipseste, pentru ca presedintele de la Cotroceni o face pe capitanul de vapor. Basescu, altfel spus, si-a parasit postul (cel de arbitru) si batalia nu mai e arbitrata de nimeni.
Florin Tanase (27 de ani), capitanul FCSB-ului si golgheterul ultimelor doua sezoane din Superliga, va fi transferat in China, la Shanghai Port, iar Nicolae Dica (42 de ani), antrenorul ros-albastrilor, va trebui sa numeasca un nou lider in teren.
Se pare ca pesedistii au descoperit o arma secreta cu care sa-l anihilize pe Basescu si, daca democratii nu vor gasi repede un antidot, barca pedistilor se va scufunda cu tot cu capitanul acestora, Traian Basescu.
Unul dintre ele a avut loc dupa fluierul final, la vestiare, iar Cristi Sapunaru (38 de ani) s-a aflat in prim-plan. Capitanul Rapidului a fost implicat intr-un meleu format din tabara oltenilor si cea a giulestenilor.
google-analytics.com