Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (2.86 secunde)
a€œFitilula€ fusese aprins si a fost alimentat, o saptamana mai tarziu, de capitanul Stelei, Mirel Radoi, care declara ca invinsii sai de la Pandurii, i-au soptit lui la ureche, asa ca-i baiat de treaba, ca au jucat pe prime babane.
In frunte este chiar capitanul Cristi Chivu, autor al unui memorabil gol in meciul de vis cu Anglia, urmat de Adi Mutu, actualul lider al echipei, omul care poate castiga de unul singur un meci.
Neputinta crasa a fost tradusa simplu chiar de capitanul Chivu: "Noi astia suntem: furnicute, muncitori, alergam incercand sa recuperam ca sa-i dam posibilitatea lui Mutu sa faca cat mai multe".
La Madrid, primi care au coborat din avion au fost antrenorul Luis Aragones si portarul si capitanul echipei Iker Casillas, cu trofeul in maini.
Desi inca joaca fotbal, capitanul Rapidului a primit deja o prima oferta pentru momentul in care va decide sa se retraga din activitate, chiar din partea antrenorului sau.
Capitanul Barcelonei, Gerard Pique, si-a anuntat retragerea din fotbal. Pique a postat un mesaj emotionant de adio pe retelele de socializare.
Fiecare si-a anuntat capitanul de echipa. Din ce alegem? Dupa cum au fost caracterizati de propriul partid sau de adversari, cei trei candidati de premier sunt:
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
Institutia noastra nu tolereaza un astfel de comportament in randul cadrelor, ca urmare vor fi luate masuri in privinta subofiterului, daca in urma cercetarilor se va dovedi ca a fost vinovat", a declarat capitanul Emanuel Theodor Botan, purtator de cuvant in cadrul IJJ Olt.
Cristian Sapunaru, capitanul Rapidului, a sustinut o conferinta de presa in Antalya, acolo unde echipa sa pregateste partea a doua a sezonului.
Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt. Se pare ca cele doua victime se aflau pe un scuter, care s-a lovit de microbuz.
Capitanul Rapidului a ironizat rolul lui Mihai Stoica la FCSB si i-a readus aminte acestuia ca el a lovit un suporter al clubului, in celebrul incident din 2010.
De ce sa nu vina si la noi capitanul? Dar suntem in Romania, iar la noi sa nu vina si jucatorii sa vorbeasca...
Univ.Craiova - FC Arges 1-0 Superliga, etapa a 28-a A marcat: A. Ivan 74(pen.) CSU Craiova: L. Popescu - Vatajelu, Zajkov, Badelj, Ndong - Screciu, Sala - Cimpanu, Isfan, A.
Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, i-a gasit circumstante atenuante lui Andrei Ivan si a precizat ca nu e suparat pe capitanul "alb-albastrilor".
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com