Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (2.93 secunde)
Mergem cu totii la Ianca, pentru ca Domozina a fost un om de cinste", a punctat capitanul Craiovei Maxima, Costica Donose, pentru GdS.
Capitanul legendarei echipe a oltenilor argumenteaza ca Stiinta, sfertfinalista in cupele europene 1982 si semifinalista in 1983, s-a ridicat pe propriile picioare si a deschis drumul echipelor romanesti spre Europa fotbalistica, spre performantele internationale.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Si capitanul Marius Balau este optimist, acesta afirmand ca echipa are valoare si un staff priceput: "Suntem gata sa demonstram ca avem valoare si ca putem juca de la egal la egal cu oricine.
Un ziar de sport anunta ieri ca Valentina Ardean Elisei, capitanul nationalei Romaniei, este, de asemenea, insarcinata. Jucatoarea care in ultimele sase sezoane a evoluat la Oltchim a declarat ca nici nu se gandeste sa nu revina pe teren dupa ce va naste.
de capitanul nejucator clujean Ciprian Porumb. Cele doua reprezentative s-au mai intalnit o singura data, in 1996, in Finlanda, cand echipa noastra a invins cu scorul de 3 la 2.
Cadu le tine pumnii "tricolorilor" Unul dintre stranierii care au fost luati in calcul spre a fi naturalizati, portughezul Ricardo Cadu, capitanul celor de la CFR Cluj, spera ca Romania sa bata la Istanbul:
Extrema dreapta veritabila, a fost selectionat de 70 de ori in prima reprezentativa, fiind capitanul acesteia la turneul final al Campionatului Mondial din Mexic 1970.
Vlad Chiriches este capitanul echipei, pentru prima data intr-un meci oficial. Tatarusanu - Matel, Goian, Chiriches, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Maxim, B.
Pentru Constanta, nu poate fi decat o mandrie faptul ca doi fosti jucatori ai Farului au fost inclusi in echipa de aur a rugby-ului romanesc", a declarat Gheorghe Dumitru, capitanul celei mai valoroase echipe nationale de rugby a Romaniei din istorie.
Exact asa se intimpla la faza golului inscris de Ramires in minutul 19, cind tot brazilianul pleaca de linga capitanul Stelei, care rateaza tacklingul.
Nu au fost uitati nici patronul Gigi Becali si managerul general Mihai Stoica, aflati acum in inchisoare, antrenorul Laurentiu Reghecampf a fost penultimul, iar capitanul Mihai Pintilii (5) a fost cel din urma, el primind apoi trofeul din partea antrenorului lotului feminin de gimnastica artistica, Octavian Bellu.
E cel mai dureros moment al vietii mele • David Luiz, Capitanul reprezentativei Braziliei, dupa infrangerea din meciul cu Germania:
Capitanul Dzudzsak l-a invins pe Tatarusanu din lovitura libera. Tricolorii nu au mai avut forta sa revina. Mai mult decat atat puteau sa mai primeasca un gol.
Astazi la Piatra Neamt, dupa ce a fost anuntat parteneriatul, Valentina Ardean Elisei, capitanul nationalei, a primit un tricou cu valorile PROFI si insemnele FRH, oferind in schimb primul sau tricou de federatie, cu sigla PROFI.
Selectionerul Nationalmannschaft, Joachim Loew, a avut intreg lotul la dispozitie, dupa ce l-a recuperat pe fundasul Jonas Hector, in urma unei raceli, si pe capitanul Bastian Schweinsteiger, care venea dupa o accidentare de durata.
Capitanul campioanei l-a pus apoi la grea incercare pe Nita. Goalkeeperul ros-albastrilor a fost la datorie si la executia lui Alibec.Cu un sfert de ora inainte de final, Boldrin putea reusi dubla.
La fel ca acum 40 de ani, cand pe teren alterna lobul cu slice-ul, Ilie Nastase, capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup, e imprevizibil si atunci cand vorbeste.
Capitanul Romaniei, Andrei Pavel, nu poate conta pe cei mai buni jucatori ai sai, Marius Copil, Horia Tecau sau Florin Mergea.
Rand pe rand, toti jucatorii si staff-ul tehnic al Craiovei au primit medaliile de castigatori ai Cupei Romaniei, iar capitanul din acest meci, Alexandru Baluta, a ridicat trofeul impreuna cu Hristo Zlatinski, in fata celor peste 30.000 de fani din tribune.
google-analytics.com