Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (9.33 secunde)
Romanul de fata ii are protagonisti pe capitanul Philip Whiteoak si pe tanara sa mireasa, superba irlandeza Adeline. Parasind Anglia, cei doi se stabilesc in Canada, pe malul Lacului Ontario, si aleg numele viitorului lor camin - Jalna.
Vazusem Capitanul Blood, cu Errol Flynn si Olivia de Havilland, si desi nu sunt unul dintre cei care se indragostesc de stelele de cinema, le admir pe unele mai mult decat pe altele.
Pe 15 ianuarie 2009, o lume intreaga era uluita de miracolul de pe Hudson, cand capitanul Sullenberger a reusit sa aterizeze avionul avariat pe apele reci ale raului, salvand astfel vietile a 155 de pasageri.
Acuzatiile planeaza asupra profesorului banuit ca si-ar fi omorat sotia din gelozie, dar cercul suspectilor se mareste pe masura ce capitanul Verbitchi isi desfasoara ancheta.
Ana are doar 13 ani, iubeste sportul, este capitanul echipei de baschet, care din pacate sufera de cancer osos si trebuie sa se opereze de urgenta in Tel Aviv, acum, in luna decembrie.
Actiunea din Cei 12 invincibili este plasata in cumplitele zile de dupa 11 septembrie 2001, cand o unitate de elita a Fortelor Speciale, condusa de capitanul Mitch Nelson (Chris Hemsworth), a fost aleasa sa fie prima unitate de soldati americani trimisi in Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasa, ca raspuns la atacurile teroriste.
Capitanul Savulescu l-a convins pe Moroianu sa-si lase fiul la aviatie, ca baiatul avea reflexe uimitoare, era nascut pentru pilotaj.
In anul 1905 cand rascoala de de pe crucisatorul rusesc Potemkin este reprimata brutal, capitanul de port de la Calarasi, Eugeniu Botez, ii ajuta pe multi dintre marinarii rasculati si le faciliteaza angajarea in munca.
Pentru ca fie faci aluzie la capitanul marii drepte, care e prieten cu mahmureala, fie lovesti in stanga sugerand ca redistributia bogatiei nationale nu functioneaza si de aia se apuca cetatenii de beutura.
Capitanul Nicolae Radu era un palavragiu groaznic, spunea cui apuca despre cum o sa-l dea jos pe Ceausescu. El luase legatura si cum Magurenu si cu Iliescu.
Capitanul de marina Radu Nicolae a ajuns si el la inchisoare. Generalul Kostyal il banuia pe Virgil Magureanu, omul de legatura intre gruparea militarilor si Ion Iliescu ca a sifonat despre tentativa de puci.
Intre timp, toti pasagerii se uitau la obiect iar capitanul incerca sa evite panica. In apropiere de Montevideo, cand s-a cerut permisiunea de aterizare, obiectul era deja mai departe.
Un astfel de caz este cel din 17 noiembrie 1986, cand echipajul unui avion cargo Japan Air Lines 747, pilotat de capitanul Kenju Terauchi, zburand peste Alaska, a zarit un obiect de mari dimensiuni, care a efectuat manevre care sfidau gravitatia si a iluminat cockpitul.
Capitanul Roberto Bore de la aviatia marinei militare a spus: "Cu exceptia distragerii firesti a atentiei echipajelor de zbor, riscurile prezentate pana la ora actuala de FAN au fost nule.
Continuand zborul, am comentat cu Bruce, capitanul, despre acest disc slab vizibil. Mi-a raspuns ca si el l-a observat si-l urmareste de cand ne-am ridicat.
In 2007, capitanul unui avion de pasageri, Ray Bowyer, a observat atent, timp de 15 minute, doua obiecte galbene gigantice, luminoase, suspendate deasupra Canalului Manecii.
Capitanul, ofiterul de cart, si radiotelegrafistul au urcat pe puntea submarinului pentru a verifica coordonatele navei. Dintr-o data au observat o sfera argintie radianta, in stanga lor, deasupra orizontului.
FARCAS In aprilie 2015, publicistul Lee Speigel publica la Huffington Press un articol despre OZN-uri observate in cursul razboiului din Vietnam (1955-1975), bazandu-se si pe marturiile unui fost ofiter de informatii Air Force, capitanul George Filer, devenit intre timp un cunoscut ufolog.
Javier Bardem (care va fi principalul personaj negativ - Capitanul Salazar) si Brenton Thwaites. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - 3D va avea premiera in Romania pe 26 mai 2017, distribuit de Forum Film.
De acolo a fost recuperata de capitanul Ilie Tincu, care si in prezent o comanda, desi e ancorata la mal pe faleza Dunarii din Braila.
google-analytics.com