Cautare

710 de rezultate pentru "burlacu valeriu" (9.21 secunde)
Un grup de 11 liberali, printre care fostul presedinte Valeriu Stoica (foto), si mai multi parlamentari ai partidului ii propun presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, “unificarea rapida“ cu PPCD si crearea unei constructii politice “liberal-populare“.
Cum Valeriu Stoica este cel care, de luni bune, fitileste cat poate „regimul” Tariceanu si pledeaza ba pentru unificarea cu PD, ba pentru formarea unei aliante cu PNTCD, este foarte probabil ca tot el este si „catalizatorul” liberalilor nemultumiti de modul in care a evoluat - sau involuat?
Cat priveste declaratiile liberalului Valeriu Stoica, potrivit carora premierul s-a contrazis in cinci zile de cinci ori, prin urmare, el ii cere lui Tariceanu sa demisioneze, senatorul Puiu Hasotti declara ca, dimpotriva, membrii PNL il sustin pe Tariceanu.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
"Parlamentul European, Comisia Europeana si Consiliul UE nu agreeaza ideea organizarii de scrutinuri consultative in statele membre in acelasi timp cu alegerea reprezentantilor acestora in PE", se arata intr-o declaratie a euroobservatorului PSD Valeriu Zgonea, data ieri publicitatii.
Alegeri observate La sedinta de ieri au fost prezenti in sala Liviu Dragnea, presedintele Uniunii Consiliilor Judetene din Romania si Valeriu Zgonea, euroobservator PSD.
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
Chestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, vrea sa doneze calculatoarele, imprimantele si aparatele de copiat de care s-au plictisit parlamentarii sinistratilor din cele noua judete inundate.
Fostul lider PNL Valeriu Stoica s-a declarat "un pic ingrijorat" de starea de sanatate a lui Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca a constatat la acesta simptomele a "doua boli foarte grave", amnezia si incremenirea in absenta proiectului, si sugerand ca un tratament presupune demisia din functie.
"Valeriu Stoica este un frustrat" "Valeriu Stoica este un frustrat, noroc ca nu a nominalizat-o si pe Raluca Turcan la presedintia PNL, a demonstrat ca doi neuroni tot mai are.
"Sunt pozitii, ca de exemplu cea a lui Valeriu Stoica, care atunci cand a fost ministru si lider al PNL avea o credibilitate de 3%, iar acum vine si comenteaza ca partidul nu este condus bine.
In conferinta de presa organizata alaturi de Mona Musca si Valeriu Stoica, Stolojan a acuzat conducerea PNL ca a recurs "la adevarate manevre bolsevice de dezinformare" si i-a cerut sa restabileasca unitatea si democratia interna a partidului pentru evitarea unei crize majore.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
Pozitia magnatului Rompetrol a fost completata de Valeriu Stoica, cel care a declarat zilele trecute ca persoane din conducerea PNL negociaza in secret cu PSD.
"Motivul pentru care el (Dinu Patriciu n.r.) sau Valeriu Stoica nu se mai bucura de sustinerea partidului este tocmai aceasta pozitionare in favoarea PSD", a spus Tariceanu.
Tot Ghise a afirmat ca in acest moment conducerea PNL, in loc sa promoveze dialogul cu oamenii de valoare precum Theodor Stolojan sau Valeriu Stoica, a preferat sa ii marginalizeze sau sa ii excluda din partid, iar la Delegatia Permanenta a asistat la o "infierare tipica pentru anii 50" a celor doi fosti presedinti ai liberalilor.
In functia de secretar al Camerei Deputatilor a fost votat social-democratul Valeriu Zgonea. ... Liberalul Dan Motreanu a trecut in locul social-democratului Valeriu Zgonea.
google-analytics.com