Cautare

710 de rezultate pentru "burlacu valeriu" (3.14 secunde)
Vezi cum se impart comisiile parlamentare Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, marti, ca PSD va primi la Camera Deputatilor conducerea a sapte comisii parlamentare, PNL va lua cinci comisii, PDL si PP-DD cate doua, iar UDMR, PC si grupul minoritatilor vor primi conducerea cate unei comisii.
Parlamentul vrea expertiza Comisei Europene pentru revizuirea Constitutiei Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca Parlamentul doreste sa foloseasca expertiza Parlamentului European in procesul de reforma constitutionala.
Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
"Exista foarte putini speculanti in randul celor care vand apartamente", a spus Valeriu Onescu, directorul general al agentiei RAI Imobiliare.
Neavand capacitatea sa asigure calitatea laptelui ceruta de UE, micii fermieri vor trebui sa se asocieze si sa puna bazele unor ferme care sa poata sa livreze cel putin 500 de litri de lapte pe zi, ne-a declarat Valeriu Steriu, presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL).
Locuintele noi aduc profit mai mare Legat de apartamente, specialistii sunt de parere ca aceia care vor sa cumpere o locuinta pentru a o vinde ulterior ar trebui sa se orienteze catre cele noi, "apartamente la prima mana sau vile in cartiere noi, care pot fi vandute mai repede si mai bine pentru ca sunt in numar foarte mic", a declarat Valeriu Onescu, directorul agentiei Rai Imobiliare.
Parlamentarul Colegiului Balcesti - Dragasani ii aduce la cunostinta ministrului Valeriu Tabara ca proiectul de modernizare a unui drum agricol de mare importanta al primariei valcene Rosiile a fost declarat eligibil, dar nu i s-a gasit finantare nici pana acum.
La inaugurarea oficiala au participat premierul Emil Boc, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Valeriu Tabara, Ministrul de Finante Gheorghe Ialomitianu, precum si oficialitati locale. ... Investitia de la Halchiu, Brasov va fi una sustinuta si nu poate da faliment", a precizat Valeriu Tabara, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Printr-o scrisoare deschisa publicata inainte de Congres, fostul presedinte liberal Valeriu Stoica l-a infierat pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca urmareste sa obtina puterea absoluta in PNL. ... in cadrul Congresului, Valeriu Stoica, Viorel Catarama si Crin Antonescu au criticat argumentat modul discretionar de alegere a conducerii executive a partidului.
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si seful campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, au reactionat, vineri, in cazul amenzii controversate, de 90.000 de lei, aplicate de Garda de Mediu organizatorului centrului de vaccinare de la Palatul Copiilor pentru construirea unui brad din doze folosite de vaccin.
Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost achitat, vineri, in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta - acuzatia DNA era ca a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean in Buzau intr-o functie publica importanta.
Valeriu Stoica, Mona Musca, Theodor Stolojan sunt admirabili in aparitiile lor publice impotriva actualei stari de lucruri din PNL. ... Votul pentru sanctionarea lui Cristian Boureanu a dovedit ca PNL merge pe mana lui Calin Popescu Tariceanu si nu a lui Valeriu Stoica.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, strategul platformei dizidente, a declarat chiar ca Tariceanu ar trebui sa renunte si la sefia guvernului daca tine intr-adevar la unitatea liberala.
Se pare ca ruptura definitiva intre Marius Croitoru si Valeriu Iftime s-a produs luni seara.
"Totul a decurs bine, nu am avut probleme. A fost chiar o procedura de invidiat ", afirma judecatorul Georgica Burlacu, membru BEJ.
In cadrul Conferintei Municipale a TNL Constanta au mai fost alesi cinci vicepresedinti, acestia fiind Viorel Gabriel Teliceanu, Vlad Zavelcuta, Stelian Gosiu, Adrian Burlacu si Alexandru Oltei.
Catalin Burlacu a fost recompensat cu un premiu deoarece a fost singurul roman participant la All Star Game-ul european si a ridicat si un premiu pentru performanta formatiei CSU Asesoft Ploiesti, care in 2005 a castigat FIBA Europe Cup.
12 goluri s-au in scris in ultimele trei partide ale Stiintei, care este iarasi pe 2 in campionat, iar tripleta de aur deja celebra in toata Romania a devenit cvartet, dupa ce Burlacu si s-a alaturat lui Baluta, Gustavo si Mitrita, in atacul de care se tem toti adversarii din Liga 1.
Videoclipul piesei Antiexemplu a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla's Dreams din ultimii ani.
Mircea Vintila, Emeric Imre, Dinu Olarasu, Titus Constantin, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu, Zoltan Butuc, Tapinarii, Viorel Burlacu. Prezentatoarea evenimentului a fost Elena-Loretta Popa.
google-analytics.com