Cautare

710 de rezultate pentru "burlacu valeriu" (3.30 secunde)
Conform lui Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintelui suspendat, astfel de intalniri vor avea loc in mod curent.
Presedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca "eventualele negocieri PD-PSD" pentru o noua majoritate ar fi "in contradictie cu vointa electoratului, clar exprimata la referendum", si ca ar duce la "confuzii", in loc de clarificari "nete" ale scenei politice.
Liderii PLD, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au facut ieri, la 132 de ani de la infiintarea PNL, un apel catre liberali, membri sau simpatizanti, sa li se alature in PLD, despre care au spus ca este singurul partid din Romania care reprezinta liberalismul autentic.
Potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, unii membri ai conducerii Camerei au apreciat ca demersul facut de Funar la Parchet afecteaza imaginea Parlamentului si ca "exista o presiune din partea altor institutii ale statului de a cerceta activitatea parlamentarilor legat de declaratiile acestora".
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Democratul Valeriu Tabara imputa liberalilor absenta unei strategii in agricultura. ... Fost ministru al Agriculturii, Valeriu Tabara a sustinut ieri ca premierul coordoneaza domeniile gestionate de membrii Guvernului, astfel ca prim-ministrul trebuie sa raspunda in solidar.
Valeriu Stoica a infirmat orice intentie de a deveni presedinte al PLD, prin trimiterea lui Theodor Stolajan la Bruxelles, ca europarlamentar si orice lupta in interiorul partidului pentru ocuparea scaunului de lider.
Declaratiile facute de Valeriu Stoica, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, potrivit carora PNL se va desfiinta dupa urmatoarele alegeri, nu sunt considerate serioase de catre vicepresedintele Partidului National Liberal, senatorul Puiu Hasotti.
Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, prezent la conferinta de alegeri, a declarat ca odata cu alegerea deputatului Iustian in aceasta functie, liberalismul democrat din Constanta se consolideaza. De asemenea, Valeriu Stoica este de parere ca Partidul National Liberal va disparea oricum dupa viitoarele alegeri parlamentare.
Dinspre PLD, Valeriu Stoica sustine ca ideea organizarii concomitente a alegerilor locale si parlamentare reprezinta o "viclenie a premierului Tariceanu, care doreste sa obtina timp si sa indulceasca relatiile cu PSD, pentru sprijinirea unui guvern minoritar".
Purtatorul de cuvint, Valeriu Turcan, a dezmintit informatiile potrivit carora Presedintia negociaza cu Alexandru Sassu aparitia lui Traian Basescu intr-o emisiune televizata.
"Basescu are doar doi consilieri, Johnny Walker si Elena Udrea", Valeriu Boieriu, PNL.
Deputatul Liviu Nistoran a declarat marti ca miercuri va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
Liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga vor conduce, in PDL, o comisie paritara ce se va constitui pentru rezolvarea eventualelor conflicte dintre PD si PLD, la nivel local.
Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Valeriu Stoica, a anuntat ca intentioneaza sa o sfatuiasca pe Mona Musca sa ceara in justitie revizuirea deciziei CNSAS, potrivit careia aceasta a facut politie politica.
Potrivit deputatului PNL Valeriu Boeriu, la impartirea realizata de liberali si udemeristi nu au participat alte partide, el considerand ca propunerea realizata de cele doua formatiuni politice este cea mai buna.
Vorba vine, caci, dupa multe zile de mosmondeala, PDL Constanta inca n-a grait componenta de conducere de la municipiu, probabil pentru ca acest lucru va fi transmis azi sau maine, odata cu vizita lui Valeriu Stoica si a lui Costica Canacheu.
Comisia justitiei este gestionta de fostul ministru Valeriu Stoica, impreuna cu Elena Udrea si cu avocata Cristina Traila. ... Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala este formata din fostul ministru Gheorghe Flutur, secondat de deputatii Marian Hoinaru, Stelian Fuia si Valeriu Tabara.
PC considera ca "guvernul din umbra" al PD-L este format din oameni cu "zero credibilitate" si seamana cu o "oaste de stransura din Evul Mediu", a declarat, marti, vicepresedintele PC Vlad Hogea, enumerandu-i in acest sens pe fostii ministri Valeriu Stoica si Mihail Hardau, dar si pe Elena Udrea.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
google-analytics.com