Cautare

710 de rezultate pentru "burlacu valeriu" (6.99 secunde)
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Tot la PD-L Olt este mentionat si PRM-istul Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei. ... Secretarul general al PD-L, Mihai Nita, a mai declarat ca fostul PRM-ist Valeriu Matei ar putea candida in Colegiul nr.3 sau nr.6.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca actiunile "unui grup care se situeaza deja in afara partidului" de obstructionare a consolidarii organizatiei Constanta sunt de neacceptat. ... Acesta e cunoscut tuturor membrilor PD-L", a concluzionat Valeriu Stoica.
Deputatii vor participa, luni, la festivitatile de deschidere a noului an scolar, astfel ca saptamana viitoare vor avea sedinte de plen doar doua zile, marti si miercuri, cand vor dezbate motiunile simple ale PSD si PDL pe tema educatiei, a anuntat secretarul Camerei Valeriu Zgonea.
Biroul Permanent a luat act cu surprindere de aceasta plangere si va adresa prin presedintele Camerei Deputatilor o scrisoare deschisa CSM atragand atentia ca sunt judecatori in Romania anului 2008, Romania europeana, care nu cunosc si care ar trebui sa stie ca judecatorii nu pot sa atace in contencios administrativ si nimeni nu poate o hotarare a Parlamentului Romaniei", a declarat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD).
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD) a declarat, luni, ca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut apel la liderii grupurilor parlamentare pentru a-i mobiliza pe deputati sa finalizeze cat mai repede dezbaterile la 233 de proiecte de lege inscrise pe ordinea de zi, din care 32 se afla in procedura de urgenta.
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat ca programul deputatilor din saptamana 27 octombrie -1 noiembrie nu a fost inca stabilit, acest lucru urmand sa fie decis dupa o alta sedinta a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, i-a acuzat, in sesizare, pe membrii Consiliului ca "au inchis ochii la evidentele derapaje" ale postului.
Este vorba de reprezentantii UDMR Lakatos Péter si Soki Béla, respectiv liberalul Valeriu-Victor Boeriu. ... Lui Valeriu-Victor Boeriu i se reproseaza si faptul ca are o adresa de e-mail nefunctionala si ca nu are un site propriu.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Valeriu Turcan, a anuntat, miercuri, ca afirmatiile lui Claudiu Saftoiu privind interceptarile ilegale ale telefoanelor sunt "iresponsabile", si ca seful statului considera ca Parchetul General ar trebui sa se autosesizeze, daca nu, o va face el.
In acelasi context, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD, a subliniat preocuparea Corinei Cretu si a echipei europarlamentare a PSD in ansamblul sau pentru reprezentarea intereselor romanilor in Parlamentul European.
Reinscrierea Elenei Basescu in PD-L ar putea provoca pierderea mandatului de europarlamentar proaspat obtinut, a declarat luni secretarul general interimar al PSD, Valeriu Zgonea.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a precizat joi, intr-o interventie la un post central de televiziune, ca "nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi", dar si ca Traian Basescu a intalnit-o pe ministrul Sorina Placinta, in afara ceremoniei de investire, doar o data, in 2003.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea considera ca ministrul Turismului, Elena Udrea (PD-L), se comporta ca si cum ar fi in opozitie, prin atacurile la adresa PSD, manipuland atentia opiniei publice.
Secretarul general adjunct al PSD, Valeriu Zgonea, a remis o declaratie referitoare la relatia PSD-PD-L. Redam textul declaratiei: "Atacurile repetate ale PD-L impotriva ministrilor PSD demonstreaza ca Traian Basescu are un nou proiect politic maret:
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si, incepand de ieri, s-a alaturat grupului independentilor condus de Gabriel Oprea, informeaza www.mediafax.ro.
Intrebat despre posibila internare a presedintelui, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, s-a limitat sa spuna ca nu comenteaza informatii aparute pe bloguri.
PSD a depus o motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, a anuntat Valeriu Zgonea, in plenul Camerei Deputatilor, inaintea inceperii dezbaterii la care a participat si premierul Emil Boc.
Anul acesta, in iunie, expira mandatele magistratilor romani la instantele judiciare ale UE, judecatoarea Camelia Toader, de la Curtea de Justitie a Comunitatii Europene si judecatorul Valeriu Ciuca, de la Tribunalul de Prima Instanta al Comunitatii Europene, astfel incit puterea de la Bucuresti avea de ales intre innoirea mandatelor actualilor magistrati si inlocuirea lor cu alti profesionisti.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, neaga ca seful statului ar avea probleme de sanatate. ... Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a infirmat insa marti, la Antena 3, ca presedintele ar fi bolnav.
google-analytics.com