Cautare

182 de rezultate pentru "buda georgeta" (2.93 secunde)
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
Georgeta Stila, pensionara din Constanta, afirma ca impreuna cu sotul sau reuseste cu greu sa plateasca intretinerea apartamentului.
Suntem o tara europeana, astfel ca se va renunta la cota de lapte cand se va lua o decizie in acest sens la nivel comunitar, a declarat Georgeta Ionica, directorul Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) din cadrul Regiunii 4 Craiova.
Georgeta Ciocarlan actor: Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data: 9 Mai 2013, 19:00 Teatrul:
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
"Diplomatul" sub acoperire colabora intens cu Directia "A" din SIE (fosta directie de lupta impotriva organizatiilor euro-atlantice), actuala Directie Cooperare Euro-atlantica condusa de Vasile Buda.
Adrian Nastase s-a intalnit, in cadrul aceleiasi vizite, cu primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, cu viceprimarii Viorel Solschi si Gabriel Leo si cu Ioan Buda, inspector general al Inspectoratului Judetean Satu Mare.
Deputatul democrat Daniel Buda a aratat ca actul normativ se pliaza prevederilor constitutionale care dau posibilitatea Executivului de a emite ordonante, chiar si in situatii exceptionale.
In favoarea modificarilor aduse Regulamentului Camerei s-au pronuntat deputatii PNL - Mircea Iustian, PD - Daniel Buda, PC - Bogdan Ciuca, UDMR - Mate Andras Levente, si reprezentantul minoritatilor, Aurel Vainer.
Cosuri, Gusa, Sura-Bondureni, Buda, Soroca, Chisleac, Bursuci, Odaeva, Sura (langa Gaisan) etc. Th. Burada infatiseaza din gubernia Cherson in 1893 urmatoarele sate moldovenesti:
La dezbateri, deputatul PD Daniel Buda si-a exprimat dorinta ca discutiile sa fie amanate pana la primirea proiectului legii lustratiei de la Senat, asa cum se stabilise in plen, dar majoritatea s-a pronuntat pentru pastrarea raportului de respingere dat initial si retrimiterea in plen a proiectului.
Adica Max Hermann Maxy, cautat si ascultat de Securitate ca sionist, vindut, dat in git ani de zile de consilierul Petre Oprea, critic de arta si mai apoi director adjunct al Muzeului de Arta al Romaniei, informator al Securitatii cu numele conspirativ Buda, se duce cu patru gealati in negru (unul de la Militie si trei de la Securitate), care dau cu usa de perete, pe care nu-i legitimeaza nimeni si iau Cumintenia!
Pe unul dintre ele, cel facand propaganda votului uninominal, sub sloganul "Somnul ratiunii naste monstri", figura o imagine a unor deputati citind despre asimetria mamara si inca o fotografie a deputatului PD, Daniel Buda, vorbind "acoperit" la telefon.
"Nu este o persoana care sa nu fi fost controversata", a declarat deputatul Daniel Buda, care a declarat insa ca PD respecta decizia PC deoarece vine din partea unui coleg de Coalitie.
Din grupul de rugaciune plecat in pelerinaj fac parte 15 deputati, printre care Monalisa Galateanu, Petru Andea si Ioan Buda de la PSD, Angela Buciu de la PRM, Pantelimon Manta de la PC si independentul Mircia Giurgiu.
In replica, deputatul PD Daniel Buda a afirmat ca va vota impotriva proiectului de lege propus de PC pentru ca aceasta nu este "oportun in acest moment" si a subliniat ca Romania nu-si permite sa nu tina cont de recomandarile comisarilor europeni care raspund de integrare.
Democratul Daniel Buda a solicitat insa o pauza de consultari pentru ca deputatii PD-PNL sa discute cu liderii de partid oportunitatea ramanerii lor in sala.
(...) Inclusiv atacarea la Curtea Constitutionala ar putea sa fie o varianta de lucru in aceasta situatie", a declarat deputatul PD Daniel Buda.
google-analytics.com