Cautare

182 de rezultate pentru "buda georgeta" (2.93 secunde)
Sapte parlamentari au venit imbracati in alte culori, printre acestia afandu-se fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, care avea o camasa cu nuante de verde, Ioan Oltean imbracat intr-o camasa cu dungi albe si albastre, Gheorghe Albu care purta o camasa in dungi albastre, rosii si albe, iar Daniel Buda in nuante de crem si maro.
Sapte parlamentari au venit imbracati in alte culori, printre acestia afandu-se fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, care avea o camasa cu nuante de verde, Ioan Oltean imbracat intr-o camasa cu dungi albe si albastre, Gheorghe Albu care purta o camasa in dungi albastre, rosii si albe, iar Daniel Buda in nuante de crem si maro.
Sa auzim si celalalt punct de vedere Duminica ar trebui sa ma prezint la scoala de peste drum, sa iau una piesa stampila si una bucata buletin de vot, sa ma var intr-o buda din aia ecologica, sa trag perdeluta si sa zic:
Inspectorul scolar general Viorel Buda detine un teren agricol de 0,6 ha, un apartament de 85 mp, cu o valoare de impozitare de 1,2 miliarde de lei si un autoturism Renault cumparat in 2000.
Craiovenii care vor sa se usureze in wc-urile din piete si targuri s-ar putea vedea obligati sa scoata bani din buzunar.
85/2006 privind procedura de faliment, a insolventei.In calitate de initiator al proiectului de modificare a legii, impreuna cu Ioan Botis si Daniel Buda, Oltean a spus ca, in actuala conjunctura economica, modificarea acestei legi este necesara.Modificarea legii vizeaza in special termenul in care se poate constata insolventa.
Numai Domnul a facut ca acolo sa se nasca si inteleptul Buda, devenit si partener al credinciosilor din Chicago, si investitor clujean, si presedinte al PDL Cluj.
Amenda a fost aplicata cu sase voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu), in timp ce Monica Gubernat, Laura Georgescu ai Gabriel Tufeanu au votat "impotriva".
o tara care nu reuseste sa iasa din buda in care toti am pus umarul s-o varam. Asa ca, fara urari.
- Mai, acum noua luni cand am innoptat la castelul blondei si tu ai iesit noaptea sa te duci la buda, nu cumva ai intrat in casa la gazda?
Timisoara a capatat un rol de prim-rang in Imperiul Otoman, iar orasul era socotit la fel de important precum Belgradul ori Buda.
Faptul ca Isarescu ne spune ca ne trebuie inca cel putin un deceniu pana la trecerea la euro rezuma buda economica si sociala in care ne aflam.
Octavian Buda va face un scurt istoric al acestui important asezamant de cercetare medicala. Acest moment aniversar se va incheia cu un concert festiv, sustinut de Orchestra Medicilor din Bucuresti Dr.Ermil Nichifor, dirijor Iosif Ion Prunner, solisti Dan Grigore si Eugen Sarbu.
Octavian Buda a prezentat un scurt istoric al ASM, punctand principalele momente ale existentei de 8 decenii a institutiei:infiintarea Academiei Romane de Medicina, la 1 iulie 1935, ca urmare a eforturilor prof.
Potrivit unui comunicat de joi al eurodeputatului PNL Daniel Buda, urmeaza sa fie identificate si mecanisme prin care Comisia Europeana sa intervina cand se constata ca procedurile privind separarea copiilor de familie pot crea traumatisme psiho-emotionale minorilor sau parintilor, anunta Gandul.
Unii, ghinionisti, prindeau buda la curatenie, altii, rama tablourilor din sala de clasa unde invatam tactica, iar un locotenent major, oricat lustruiam noi pe jos, tragea cu destul pe deasupra ramei de pe perete si o gasea cu praf.
Vor fi ploi in Buzau, Ramnicu Sarat, Beceni, Berca, Bisoca, Blajani, Buda, Canesti, Cernatesti, Cochirleanca, Costesti, Galbinasi, Gheraseni, Grebanu, Manzalesti, Maracineni, Margaritesti, Merei, Murgesti, Pardosi, Podgoria, Posta Calnau, Puiesti, Racoviteni, Ramnicelu, Sageata, Sapoca, Sarulesti, Scortoasa, Smeeni, Stalpu, Tintesti, Topliceni, Unguriu, Vadu Pasii, Valea Ramnicului, Valea Salciei, Vernesti, Vintila Voda, Zarnesti, Ziduri;
Irina-Gabriela Buda) Femeile poseda de zece ori mai multi receptori cutanati pentru contact: occitocina si prolactina (hormoni ai atasamentului) multiplica nevoile acestora de a atinge si de a fi atinse;
- Atacand violent Educatia pentru slaba dotare, in urma accidentului in care un copil de trei ani s-a inecat in fosa septica a toaletei improvizate a unei scoli din Buda (!) Iohannis se bate cu pumnul in piept pentru faptul ca la insistentele lui, de trei ani se aloca 2% din PIB pentru Aparare.
Autobuzul efectua o cursa pe ruta Ploiesti â€" Buda. Din primele date, nicio persoana nu a fost ranita, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.
google-analytics.com