Cautare

182 de rezultate pentru "buda georgeta" (3.36 secunde)
Democratul PD Daniel Buda a declarat la randul sau ca, din punct de vedere juridic, termenul de 13 mai este unul realist.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, a anuntat ca ii va da in judecata pe liderul democrat, Emil Boc, precum si pe Daniel Buda si Liviu Man, deoarece acestia concerteaza o "campaniei de denigrare" indreptata impotriva sa.
"E un gest de onoare, dar pe care noi il regretam", a declarat deputata PD Paula Ivanescu, in timp ce colegul ei, Daniel Buda, crede ca "declaratiile facute de Claudiu Saftoiu in comisia de ancheta au fost interpretate tendentios de membrii comisiei".
Este din nou neconstitutionala si vom ataca din nou la Curtea Constitutionala daca va fi adoptata", a spus Zegrean. Impotriva amendamentului s-au pronuntat reprezentantii PD din Comisia juridica, respectiv Daniel Buda si Augustin Zegrean. (Dan Ghetu)
Deputatul PD Daniel Buda a dus mai departe aluziile lui Zegrean, acuzand explicit PNL de "duplicitate si ipocrizie". El le-a reprosat liberalilor, initiatori ai legilor sigurantei, ca "nu au avut nici bunul-simt" de a consulta institutiile vizate de aceste legi.
In cadrul dezbaterilor, deputatul PD Daniel Buda a formulat un amendament de eliminare a punctului care se referea la prorogarea unor termene prevazute in acte normative cu putere de lege.
Au mai castigat cate un post de primar PC, prin Constantin Buda, in Copacel, si PNG, prin Ioan Man in Finis.
"Ar fi bine sa nu transformam institutia casatoriei intr-o afacere", a spus coordonatorul subcomisiei, deputatul Daniel Buda (PD-L), acesta pronuntandu-se impotriva introducerii acestei inovatii consacrate in Dreptul american.
Liderii coalitiei i-au mandatat pe Victor Ponta si Daniel Buda sa se ocupe de armonizarea tuturor punctelor de vedere. Ponta si Flutur urmeaza sa prezinte intr-o conferinta de presa calendarul asumarii raspunderii Executivului pe proiectele codurilor civil si penal.
Traian Basescu a fost insotit pe parcursul vizitei de seful Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, de presedintele CJ Cluj, Alin Tise, de primarul Clujului, Sorin Apostu, si de mai multi parlamentari PDL.
Presedintele Comisiei juridice, democrat-liberalul Daniel Buda, nu a putut fi contactat pentru precizari. Conform procedurii legislative, Comisia juridica a elaborat un raport final care va fi supus plenului Camerei Deputatilor, care este si forul decizional in acest caz.
Si dupa ce a fost sambata la Cluj, la alegerea fara urma de contracandidat a lui Daniel Buda in fruntea organizatiei judetene, de la Sangeorz-Bai, din judetul Bistrita, a comentat si maternalul:
Presedintele Comisiei juridice, democrat-liberalul Daniel Buda, a sustinut in schimb ca replicile sunt demagogice. In plus, deputatul PDL Marius Spanu a aratat ca toti cei 9 membri democrat-liberali din Comisia juridica au votat la vedere pentru ridicarea imunitatii lui Dan Pasat, "pentru a evita orice fel de discutii".
Nici Ioan Oltean de la Bistrita nu a vrut s-o semneze, nici Buda de la Cluj nu a vrut s-o semneze, nici Calian, care apare mai des pe ecranele televizoarelor decat crainicii de stiri.
"Comisia s-a creat, este condusa de Daniel Buda si sunt 25 de parlamentari. Aceasta trebuia sa faca, pe modelul 2003, un text de revizuire a Constitutiei care sa fie agreat de toti parlamentarii pentru a exista o sansa ca legea sa fie adoptata cu cele doua treimi necesare.
Economia este in buda, leul a luat-o la vale(sigur, nu e o veste foarte proasta, mai ales pentru exportatori, doar ca astia trebuie sa si importe, pentru a produce, ceea ce poate insemna ca raman cu praful de pe toba), somajul creste, desi boc il scade din condei, ca nu-l costa nimic, inflatia, la fel, se inchid scoli, spitale, servicii publice, in agricultura e jale, in justitie la fel, se dau termene si peste doi ani, dar se desfiinteaza judecatorii, drumuri, ioc, caile ferate sunt vandute la fier vechi, clasa politica, debusolata, lipsita de valori morale si de proiecte, este permanent incaierata de nazbatiile aruncare pe piata de Supremul Cur, elitele intelectuale s-au predat si inalta ode unui primitiv, iar putinii intelectuali care mai au demnitate au fugit departe de Romanica, urmati de romanii care nu-si mai pot imagina viitorul aici, "societatea civila" este o fictiune sinistra (vezi dobitocii care se ocupa cu "salvarea Bucurestilor") si enumerarea poate continua.
Buda Daniel, Calian Petru Gurzau Adrian HUNEDOARA: Blaga Iosif Veniamin, Timis Ioan, Iacob Ridzi Monica Maria, Arion Viorel SIBIU: Stirbet Cornel, Turcan Raluca, Roman Gheorghe SALAJ:
La randul sau, presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca este prematur sa avanseze nume pentru ocuparea functiei de presedinte al PDL, sustinand insa ca viitorul sef al partidului "trebuie sa fie cineva cel putin la fel de bun ca Emil Boc".
La dezbaterea pe articole a proiectului de lege in Comisia Juridica, deputatul PDL Daniel Buda a depus un amendament potrivit caruia Curtea Constitutionala trebuie sa se pronunte pe subiectul suspendarii presedintelui Romaniei.
Deputatul William Brinza a devenit doctor in drept penal, iar Daniel Buda - doctor in filosofie. Fostul ministru al tineretului si sportului, Monica Iacob Ridzi, a obtinut acelasi titlu in stiinte ingineresti.
google-analytics.com