Gandul informeaza: 'Mai multi lideri ai PSD se intalnesc azi la o pensiune din Sinaia. Iliescu: "In ceea ce priveste suspendarea lui Geoana, e de analizat serios"'
Mai multi lideri PSD din conducerea restransa a partidului merg astazi la Sinaia, la o intalnire de partid, care ar urma sa aiba loc la ora 12.30. Intalnirea se doreste una foarte discreta, pesedistii fiind invitati telefonic sau prin SMS de la cabinetul lui Victor Ponta la o pensiune de la intrarea din statiune "pentru o sedinta informala de partid". Nimeni nu ne-a putut spune exact de ce doreste Victor Ponta sa faca aceasta sedinta, cert este ca toata lumea a primit invitatia din timp. De asemenea, desi invitatia a fost facuta inainte de confesiunea video a lui Mircea Geoana, in care acesta il ataca pe Ponta, cei intervievati de noi se asteapta ca subiectul Geoana sa fie abordat la Sinaia.
• Contactat de Gandul pentru detalii, Victor Ponta a raspuns: "Nu mergem la Sinaia si nu vorbim de Geoana!" Liderul PSD ne-a amintit ca nu agreeaza sedintele de partid neoficiale, desfasurate in alt cadru decat sediul central, aceste "retreat-uri" la munte fiind specialitatea lui Mircea Geoana, pe vremea cand acesta era sef in Kiseleff. In timp ce Victor Ponta ne preciza ca are astazi intalniri la partid si ca nu pleaca la munte, vicepresedintii sai goneau pe DN1 spre Sinaia sa nu intarzie la intalnirea cu seful lor.
Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, ne-a spus ca nu merge la Sinaia, pentru ca are o intalnire cu revolutionarii. Iliescu a precizat ca intalnirea de la Sinaia nu a fost programata pentru Geoana, ea fiind initiata inainte de iesirea acestuia pe blog. In ceea ce priveste eventuala suspendare a lui Geoana, Iliescu spune ca ea trebuie "analizata serios": "Iesirea lui Mircea Geoana este impardonabila. Nu avea niciun rost, acum, la un an de zile, sa-l atace pe Victor Ponta. In ceea ce priveste suspendarea lui, e de analizat serios, de vorbit, nu-mi dau seama in acest moment daca este necesara suspendarea lui".