Cautare

123 de rezultate pentru "bereanu neculai" (2.62 secunde)
Neculai Grigoras, presedintele PSD Craiova, si-a anuntat demisia, la sfarsitul saptamanii trecute, locul sau fiind ocupat temporar de viceprimarul Sorin Iordache. ... Neculai Grigoras a lasat, de altfel, sa se inteleaga ca in final a fost obligat sa isi dea demisia din functia de presedinte al PSD Craiova.
(Traducere de Neculai Chirica si Dan Grigorescu). ... Minerva, 1974, facute de Neculai Chirica si Dan Grigorescu care, chiar daca nu respecta tiparul shakespearian al sonetului ci le adapteaza celui italian, standard, imi par mai bine realizate in limba romana.
Apoi a fost adus Neculai Grigoras pe probleme economice. ... In ceea ce il priveste pe Neculai Grigoras, acesta sustine ca l-a sfatuit atent pe primar inca de cand a devenit consilierul sau.
Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, si-a anuntat ieri intoarcerea in PSD, motivandu-si gestul prin legea alesilor locali care l-a obligat sa-si declare apartenenta politica, dar si pentru ca, spune el, s-a schimbat atmosfera la filiala de cand au venit la conducere Oprescu si Vanghelie.
Consilierul pe probleme economice, Neculai Grigoras, si consilierul responsabil de invatamant, Constantin Busoi, detin calitatea de consilier personal gratie unui contract valabil pana la 31 decembrie 2006. ... El va trebui sa analizeze si sa avizeze proiectele economico-financiare ale executivului, tronson aflat pana acum in portofoliul lui Neculai Grigoras.
Candidatul PSD la primaria Voinesti, Neculai Ivascu, a murit duminica dimineata, in urma unei tulburari neurologice. Neculai Ivascu avea 59 de ani si a fost singurul primar post-revolutionar de la Voinesti.
Aceasta decizie se datoreaza faptului ca PSD porneste drept favorit, la alegerile parlamentare, in sectorul doi - candidatii social democrati urmand a fi sustinuti de catre primarul acestui sector, Neculai Ontanu.
Primarul social-democrat al sectorului 2, Neculai Ontanu, si-a anuntat, astazi, intr-o declaratie de presa, sprijinul pentru candidatura lui Traian Basescu pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei, considerand ca acesta a dovedit ca are "dorinta de schimbare a Romaniei".
Presedintele Traian Basescu a inaintat in grad trei "dezertori" din Partidul Social Democrat, respectiv Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
primarul Sectorului 2, seful UNPR Bucuresti, Neculai Ontanu, a catalogat-o pe Udrea drept "politicianul respectat de toti primarii, pentru ca i-a ajutat indiferent de culoare politica." Dupa discursul tinut de Udrea, a venit momentul lui Cristian Popescu Piedone, acum primar al sectorului 4 din partea PC, dar, se pare, viitor candidat din partea UNPR la alegerile locale:
PSD si PNL isi disputa candidatii pentru Sectorul 6 si isi paseaza responsabilitatile cand vine vorba de competitia pentru primariile de la sectoarele 2 si 4, unde Neculai Ontanu si Cristian Popescu Piedone sunt cotati cu sanse mari sa castige noi mandate.
El a fost insotit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu, Serban Mihailescu si de catre deputatul Aura Vasile.
Impreuna cu Vacaroiu, care a implinit 62 de ani, si-a serbat ziua numelui si senatorul independent Neculai Apostol, alaturi de cei doi fiind presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, fostul presedinte al Senatului Mircea Ionescu Quintus, fostul senator PSD Ion Predescu, membru al Curtii Constitutionale, si alti colegi de partid.
Neculai Seicaru, la braconaj se dedau doua tipuri de persoane: ... Au fost si cazuri cand tocmai procurorii care trebuiau sa se ocupe de aceste cazuri au fost prinsi vanand ilegal", a spus Neculai Seicaru.
Televiziunea Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%.
Televiziunea Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%.
Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%, potrivit site-ului CNA.
Asta promite primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, cu aproximativ o saptamana inainte de inaugurare. ... "Va fi in continuare cea mai ieftina piata a Capitalei" Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, sustine ca Piata Obor isi va pastra traditia si in ceea ce priveste preturile.
Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al municipiului Bucuresti, au inaugurat astazi, 11 ianuarie a.c., 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri, construit in regim ANL, din str.
google-analytics.com