Cautare

123 de rezultate pentru "bereanu neculai" (3.53 secunde)
El a criticat faptul ca Autoritatea Electorala Permanenta nu a dat "niciun semn" legat de controlul rapoartelor de venituri si cheltuieli ale partidelor in campania electorala pentru alegererile locale. Printre cazurile nominalizate de Moraru sunt cele ale lui Razvan Murgeanu, Cristian Poteras, Neculai Ontanu si Vasile Blaga.
In colegiile pentru Camera Deputatilor din zona Falticeni vor candida actualul deputat Ioan Stan si eurodeputatul Catalin Nechifor, in cele trei colegii din zona Suceava vor candida actualul deputat Mirela Adomnicai, consilierul local Neculai Bosancu si directorul CCI Suceava, Ovidiu Dontu.
Decizia instantei de judecata a avut la baza anularea unei alte decizii a forului deliberativ din localitate (hotararea 2/27.06.2008), prin care fusese invalidat mandatul de consilier local al lui Costel Dabija, membru al Partidului Conservator, care trebuia sa ocupe un post de ales local dupa ce presedintele formatiunii, Eugen Durbaca, i-a exclus din partid pe Neculai Enache si Geta Hotnog, plasati primii pe lista.
Vicepresedintele Departamentului de aparare, ordine publica si siguranta nationala al PSD, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a solicitat duminica, modificarea legii privind organizarea si functionarea politiei comunitare, in scopul cresterii sigurantei cetatenilor.
Este vorba despre Gheorghe Praporgicu, Traian Anderson, Vasile Porumbel, Staicu Neculai-Buciumeni, Covrig Claudiu Marius, Rodica Segal, Mircea Bulancea, arhiepiscop Antim Nica.
Sustinut de grupul independentilor, din care fac parte si parlamentarii botosaneni Liviu Campanu si Neculai Rebenciuc, Daniel Moruzi ar fi trebuit sa primeasca functia inca din cursul saptamanii trecute, insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza amanarii sedintei Executivului.
Cei care si-au demonstrat prezenta in cele mai multe randuri au fost deputatul PD-L, Iacob Stelica Strugaru, cu 72% la sedintele de vot, deputatul democrat - liberal Catalin Buhaianu - 70%, deputatul PSD, Costica Macaleti - 69%, independentul Neculai Rebenciuc - 66% si liberalul Florin Turcanu, cu o prezenta de 64%.
• La Botosani, fostilor liberali - deputatul Neculai Rebenciuc si senatorul Liviu Campanu - li s-au oferit de catre PD-L cate 4 deconcentrate.
Subiectele discutiilor publicate vizeaza interventii pe langa magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, interventii la IGP, intentia senatorului Voicu de a fi devenit, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat prezidentialele din 2009, ministru al Internelor, dorinta acestuia privind arestarea lui Neculai Ontanu si "intocmirea unor dosare" lui Gabriel Oprea.
Subiectele discutiilor publicate vizeaza interventii pe langa magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, interventii la IGP, intentia senatorului Voicu de a fi devenit, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat prezidentialele din 2009, ministru al Internelor, dorinta acestuia privind arestarea lui Neculai Ontanu si "intocmirea unor dosare"
Valeriu Steriu, Eugen Nicolicea, Marin Bobes, Ion Tabugan, Ion Burlacu, Gheorghe Zoicas, Dan Bordeianu, Cristina Elena Dobre, Gheorghe Coroama, Dan Pasat, Dan Mihai Marian, Vasile Soporan, Neculai Rebengiuc, Mircea Irimescu, Catalin Chereches, Ioan Munteanu, Gabriel Oprea.
Noua conducere va fi compusa din Marian Sarbu presedinte, Gabriel Oprea - presedinte executiv, Cristian Diaconescu - presedinte de onoare si Neculai Ontanu - secretar general.
Deputatul PDL de Botosani Neculai Rebenciuc are un singur angajat la biroul parlamentar, pe fiica sa, Rebenciuc Carmen care este sef de cabinet, obtinand in februarie 1.403 de lei.
La polul opus figureaza senatorul PSD Gheorghe Marcu (PSD) si deputatul PD-L Neculai Rebenciuc, cu 260 de voturi finale din 327 (79,51%), respectiv 296 de voturi din 387 (76,49%).
In sala s-au mai aflat si Teodor Baconschi, Valeriu Tabara, Raluca Turcan, Mircea Toader si Sulfina Barbu, precum si generalii Gabriel Oprea si Neculai Ontanu de la UNPR, partidul aliat al PDL, creat dupa alegeri pentru a asigura majoritatea parlamentara ce sustine actualul guvern.
Pentru Bucuresti trebuie sa existe o singura comanda, ca in armata' Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, este de parere ca, pentru un oras unic cum este Bucurestiul, trebuie sa existe nu mai multe comenzi, ci una singura, ca in armata, care sa asigure un proiect unitar de dezvoltare si un buget consolidat la nivelul Capitalei, pentru sustinerea acestui proiect.
De altfel, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu sau Neculai Ontanu nu ar fi nici primii si nici ultimii carora Traian Basescu le pune un stop imens propriilor lor cariere.
Pana acum, pentru Primaria Capitalei s-a mai vehiculat numele lui Neculai Ontanu din partea UNPR, in timp ce din tabara democrat-liberala s-au avansat numele deputatilor Silviu Prigoana, Theodor Paleologu si Costica Canacheu, dar si cel al europarlamentarului Cristian Preda.
Piedone, candidatul Miscarii Populare Dincolo de faptul ca, in tot acest timp, Piedone deja practica un joc la doua capete, fiind in negocieri cu Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, ceea ce ii pune cu siguranta la indoiala fidelitate si loialitatea fata de un partid (si fata de Voiculescu, un om care, sa nu uitam, i-a finantat mai multe proiecte rasunatoare in sectorul 4 si i-a asigurat expunerea mediatica permanenta), pierderea sa echivaleaza cu disparitia din PC a singurei figuri curate, cu notorietate si credibilitate, practic singura locomotiva cu potential din toata formatiunea.
Neculai Ontanu (neoficial UNPR) - 71%; Cristian Popescu (PNL) - 17%, Georgian Pop (PSD) - 7%; Bogdan Diaconu (ex.PC) - 4% • S 3:
google-analytics.com