Cautare

213 de rezultate pentru "berea costica" (3.16 secunde)
Lui Papa Ioan Paul al II-lea ii placea fotbalul, iar lui Benedict al XVI-lea ii place berea. Blonda sa fie!
berea şi care să se uite la OTV doar preţ de o secundă, cat comută
berea şi care să se uite la OTV doar preţ de o secundă, cat comută
se scurgea berea pe sub portile fabricii, daca intelegeti. Stia sau nu stia directorul nostru, cert este ca se fura de acolo de se rupea.
Nu este normal, pe de alta parte, ca noi, consumatorii de toate alea, sa fim singurii care isi pun intrebarea daca berea cutare chiar se face dupa o reteta de la 1700 sau nu stiu ce pate a avut un rol determinant in lupta anti-otomana.
Ma si amuz cand retraiesc, cu ochii mintii, imaginile filmate de dupa micii si berea date de PSD. Erau de-a dreptul haiosi oamenii aceia!
Asa ca iti iei frumusel berea, sucul sau apa cu lamaie, te asezi la terasa sau mai bine stai acasa, ca e mai ieftin, si astepti o vreme si vremuri mai bune, poate de la anu‘...
Nu ne straduim sa ne promovam produsele traditionale - ori la bulgari am vazut pe toate gardurile (vorba vine) mierea, dulceata, sapunul de trandafiri, dar si berea neaosa -, nu suntem chiar din cale afara de primitori.
De aceea, acum ceva vreme, la intoarcerea de la Milano, am vorbit mai mult despre mizeria si insecuritatea din gara marelui oras italian iar la intoarcerea de la Bruxelles nu am avut nimic a spune de ciocolata si berea belgienilor, pe care le poti degusta si in Galati.
Bine, asta nu inseamna ca ne pare rau ", a explicat prefectul suspendat Costica Macaleti, in timp ce Marcela Lozneanu, presedintele PUR, credea ca "este probabil un semn bun ".
inainte de a fi cooptat in PNA, Dohotar a fost sprijinit de generalul Costica Voicu, fost sef al IGP, actualmente rector al Academiei de Politie, cu care a fost coleg la scoala de Militie de la Baneasa.
Sincer, nea Costica, parca mai bine-ti statea cu fluiericiul pe sub mustata, pe gazon, acolo unde exista si posibilitatea de desfasurare a limbajului de cartier!
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Siguri de mandate sint ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, actualii deputati Doina Dretcanu si Mihai Malaimare, consilierul municipal Catalin Buhaianu, consilierul judetean Liviu Cimpanu, in timp ce, potrivit reprezentantilor tuturor celor trei formatiuni parlamentare, celelalte doua mandate de senatori vor reveni umanistului Gavrila Vasilescu si liberalului Mihai Tibuleac, iar ultimul mandat de deputat probabil democratului Radu Dragus.
Daca ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti si deputatul Doina Dretcanu au contribuit cu toti banii, ceilalti au adus mai putin.
"Am aflat despre acest lucru, dar nu o sa reuseasca ", declara deputatul Costica Macaleti, vicepresedintele PSD Botosani. Conform altor surse din PSD, ar exista deja trei-patru consilieri ai formatiunii dispusi sa voteze un eventual proiect de hotarire care sa vizeze schimbarea sefului CJ.
Valer Dorneanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, deputatul Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorii Ion Solcanu si Antonie Iorgovan, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mirza, primarul Iasului Gheorghe Nechita, viceprimarul Sucevei, iar de la Botosani Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Costica Macaleti, Mihai Darie, Gheorghe Marcu, consilierii judeteni Adrian Haidautu, Tiberiu Lungu, Andrei Dolineaschi si alti membri de rind ai PSD Botosani.
Olteanu va fi secondat la conducerea organizatiei de vicepresedintele Cezar Preda, deputatul de Maramures, Mircea Man, si secretarul pe probleme organizatorice, Costica Canacheu.
Programul permite inregistrarea de la distanta a consumurilor de apa, fara sa mai fie nevoie de deplasarea abonatilor la sediul regiei”, a declarat Costica Nan, sef Sectie Eforie din cadrul RAJA Constanta.
Sustinut de Radu Berceanu si de Costica Canacheu, Preda a aratat ca aceasta motiune va urma linia celei cu care Traian Basescu a castigat presedintia partidului in 2001, “Romania puternica.
google-analytics.com