Cautare

213 de rezultate pentru "berea costica" (6.74 secunde)
Presedintele Sindicatului Liber si Independent din curtea Commet, Costica Codreanu, ne-a informat ca administratia nu a achitat la timp salariile, nu a mai acordat bonuri de masa din luna februarie si nu a acordat in totalitate echipamentul de protectie.
Potrivit directorului adjunct al Directiei Sanitar- Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Dolj, Costica Retea, în prezent, în gospodariile din judet sunt aproximativ 250.000 de porci care nu vor putea fi sacrificati în abatoare si apoi comercializati, iar acest fapt a determinat expertii europeni aflati saptamâna trecuta la Craiova sa dea o nota proasta autoritatilor doljene.
Potrivit directorului adjunct al Directiei Sanitar- Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Dolj, Costica Retea, în prezent, în gospodariile din judet sunt aproximativ 250.000 de porci care nu vor putea fi sacrificati în abatoare si apoi comercializati, iar acest fapt a determinat expertii europeni aflati saptamâna trecuta la Craiova sa dea o nota proasta autoritatilor doljene.
- azi) vom decide daca semnam protocolul dupa consultarea tuturor membrilor de sindicat, care vor trebui sa scrie pe tabele daca sunt de acord sa acceptam oferta administratiei", ne-a declarat liderul Forum, Costica Harnagea.
- azi) vom inregistra la Directia de Munca Galati conflictul de interese, urmatorul pas legal pe care il parcurgem ca urmare a refuzului administratiei Combinatului de a initia negocierea unui nou Contract Colectiv de Munca", ne-a declarat liderul sindicatului Forum, Costica Harnagea.
De asemenea, reprezentantii conducerii s-au angajat sa promoveze un alt sistem de salarizare al angajatilor, decat cel actual, care se baza pe clase de salarizare, pe care sa-l discutam in urmatoarea perioada", ne-a declarat liderul Forum, Costica Harnagea.
Liderul Sindicatului Forum, Costica Harnagea, ne-a declarat ca nu ne poate da niciun fel de informatii pe marginea discutiilor purtate ieri de sindicalisti si conducerea Combinatului, precizandu-ne doar ca sedinta de negociere care urma sa aiba loc vineri a fost amanata pentru vinerea viitoare.
Ca a bagat nea Costica apa, adica tata. Nu stiu daca a fost pe numele fratelui meu, ca si eu am bagat curentul pe numele meu.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
A contat mult ca voi lucra cu nea Marian Bondrea si cu Costica Valcea (Gheorghe Constantin, presedintele clubului - n.r.), care m-a ajutat foarte mult in perioada 1998-1999 si nu puteam sa-l refuz", a spus, pentru GdS, Valentin David, care i-a luat locul lui Marian Vulpe, trimis la centrul de copii si juniori din Craiova.
secunzii Edi Iordanescu si Gabi Margarit si Costica Dumitru, antrenorul cu portarii. Bilantul lui Stan pe banca Stelei (in Liga 1):
Meciurile din grupa de calificare se desfasoara in Turcia, iar Romania (antrenori Dumitru Musi, Costica Buceschi) va evolua dupa urmatorul program:
Capitanul legendarei echipe a oltenilor argumenteaza ca Stiinta, sfertfinalista in cupele europene 1982 si semifinalista in 1983, s-a ridicat pe propriile picioare si a deschis drumul echipelor romanesti spre Europa fotbalistica, spre performantele internationale.
Echipa antrenata de Dumitru Musi si Costica Buceschi a facut cel mai slab meci de la acest turneu, a ratat exasperant de mult, singura care s-a ridicat la nivelul unei optimi de finala fiind portarul Denisa Dedu.
In euforia momentului, Topescu i-a laudat pe Cami, Silviu Lung, Boloni si Costica Stefanescu. - Au oferte de la echipe mari, precum Fiorentina si Benfica.
Si pe urma a venit imparatul nea Costica si a zis: "Bre, cand scoatem cartea aia? Ia, ce materiale avem aici?
Stan Costica din Babeni, jud. Valcea Pictura pe sticla - icoane traditionale : Radu Dinca din Bucuresti Incondeietoare: Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
Formula actuala a fanfarei cuprinde structura clasica de 9 suflatori, un tobosar si Costica Pantiru, clarinetistul si liderul fanfarei. Fanfara extraterestra este formata din 13 instrumentisti, membri ai unor grupuri precum Karpov not Kasparov, Ad Hoc, Poetrip si Kepler not Kopernikus.
Parchetul Tribunalului Bucuresti face cercetari pentru fapte de coruptie la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, directoarea unitatii de invatamant, Costica Varzaru, demisa din functie dupa inceperea anchetei, fiind arestata preventiv pentru trafic de influenta.
Alex Crisu, Andrei Costica, Malvina Oprisan, Minoru Kishiyama, din cadrul Centrului de Studii Romano-Japoneze si ai Scolii Japoneze Bucuresti. Duminica, 20 octombrie - Workshop-uri de inspiratie coreeana:
google-analytics.com