Cautare

80 de rezultate pentru "bancuri" (2.90 secunde)
Pisica spalata de o blonda Doua blonde la taclale. Una din ele zice: - Fata, mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie.
Un OZN aterizeaza intr-o poienita din mijlocul padurii. Din nava coboara doua femei extraterestre foarte sexy. Aflati prin zona doi padurari, observand luminile puternice ale farfuriei zburatoare, se ascund dupa un copac mai gros ca sa se uite si ei la minunatia coborata din cer.
Dupa modelul lupului de mare, Geoana a incercat sa fie apropiat de suceveni, prin a le spune… bancuri, metoda hulita initial de partidul de guvernamant, dar adoptata in regim de urgenta, din moment ce prinde atat de bine la contracandidati.
Dupa modelul lupului de mare, Geoana a incercat sa fie apropiat de suceveni, prin a le spune… bancuri, metoda hulita initial de partidul de guvernamant, dar adoptata in regim de urgenta, din moment ce prinde atat de bine la contracandidati.
Cea mai mare pacaleala, asa, ca de inceput de aprilie, nu si-au facut-o guvernantii intre ei, nici politicienii de rand (ca mai sunt si d-astia) - ca cica ei n-au timp, sunt mult prea ocupati, sobri, seriosi, ca sa se tina de bancuri… Ei, bine, cea mai mare pacaleala si-a primit-o poporul roman:
Ma uitam ieri la televizor la presedintele Basescu, costumat adecvat unui periplu prin baltoacele Moldovei, facand bancuri cu sinistratii cu aceeasi dezinvoltura cu care ridica moralul marinarilor de pe nava in caz de emotii sporite, punand pariuri cu bietii oameni carora nu le venea sa le creada ochilor ca si-a facut timp presedintele pentru ei.
Un nou scandal cu politisti e inspiratie pentru bancuri. Un tanar, abia angajat la Politia Capitalei, a fost inchis de doi prieteni intr-o masina.
din bancuri. Giurgiu, comuna Prundu. Primarul PSD înghesuie cateva sute de săteni în autobuze, oferă fiecăruia 50.000 de lei (deveniţi între timp lei vechi) şi şansa de a vota în mai multe secţii.
Studentii din Piata Universitatii, din 1990, doreau sa vada carnetul de partid al lui Ion Iliescu si faceau bancuri pe seama votantelor lui Petre Roman.
E unul dintre cele mai bune/proaste bancuri pe care le-am auzit de ceva timp. Ma intreb daca acesti agenti acoperiti au fost invitati de ziarele respective, pentru a fi aparate cand s-au simtit invadate de agentii straini.
Observ ca a devenit subiect de bancuri faptul ca niste firme romanesti au castigat primele licitatii pentru constructia de autostrazi.
Asta pentru ca nu-i poti baga in aceeasi oala pe unul din contraspionaj, pe un spion al tarii, cu unul care isi para colegii care spuneau bancuri politice.
Aveti voie sa spuneti orice bancuri, sa criticati cu voce tare pe cine aveti chef, sa cititi orice carte si "almanahele" nu mai au pe prima pagina portretul retusat al conducatorului iubit, impreuna cu 20 de pagini inchinate activitatii sale revolutionare.
Se face ca cei care ascultau pe vremuri telefoanele animalelor din padure si erau atenti ca vietuitoarele sa nu spuna bancuri cu Bula s-au impartit in doua.
Se face ca cei care ascultau pe vremuri telefoanele animalelor din padure si erau atenti ca vietuitoarele sa nu spuna bancuri cu Bula s-au impartit in doua.
Daca ar fi un exemplu izolat, as face bancuri, mai mult sau mai putin reusite despre acest subiect, insa, cum eu consider ca romanii chiar sint un popor care trage la masea, nu mai am chef de glume si as avea chef de-o dusca.
Se tot vorbeste de ani de zile despre necesitatea formarii unei noi generatii de oameni ai legii, in speta, a unei noi generatii de politisti, cu o mentalitate noua, cu o viziune noua, debarasati de vechile metehne de pe timpul comunismului si care sa infirme, la 19 ani de la Revolutie, celebrele bancuri cu militieni.
Farmecul vietii isi face loc in toate ungherele Giulestiului. Ba de cele mai multe ori se intinde dincolo de arena de langa Podul Grant si are manifestari ciudate.
Daca alegatorii prefera stilul serios, care le vorbeste despre criza financiara sau pe cel care spune bancuri vom vedea in decembrie...
Pe vremuri, cand Marius Tuca, avea emisiune la tv (e un prieten drag de-al meu si un om minunat), erau bancuri si pe seama lui.
google-analytics.com