Cautare

80 de rezultate pentru "bancuri" (3.68 secunde)
Nea Mitica s-a asezat la o masa, a cerut o carafa de vin si s-a pus pe spus bancuri si glume.
Recunoaste ca ii place sa povesteasca, sa spuna bancuri, sa impartaseasca oamenilor crampeie din viata sa ori de cate ori are ocazia, convins fiind ca din orice spune se poate invata ceva.
Recunoaste ca ii place sa povesteasca, sa spuna bancuri, sa impartaseasca oamenilor crampeie din viata sa ori de cate ori are ocazia, convins fiind ca din orice spune se poate invata ceva.
Punctul culminant a fost si venirea tortului, in forma de Batman, special realizat pentru sarbatorit de catre cofetaria Claus, cu trei feluri de ciocolata si fructe de padure. Parintii s-au simtit minunat, au spus bancuri si au depamat amintiri, dar sa lasam imaginile sa vorbeasca.
In astfel de conditii, sa vii sa faci bancuri in calitate de presedinte al CC, nu stiu, sa decida telespectatorii cum trebuie calificata asta", a declarat CTP la RTV.
Bascalia nu are ce cauta, chiar daca procurorul e baiat de cartier care stie sa faca bancuri, la sprit cu baietii.
• Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta? Raspuns: Cand apesi pe tragaci.... • Gica face poze pe malul lacului.
• In magazin. Vanzatorul zambind o intreaba pe o domnisoara blonda: - Ce doreste domnita? - Domnita doreste o sticla de Martini, un barbat adevarat si sex salbatic, dar ea a venit dupa paine.
• Andreea Marin a spus ca motivul divortului de Stefan Banica nu a fost infidelitatea, ci violenta domestica. Minte zana, domnule!
• Cica, potrivit noului regulament, in licee sunt interzise saruturile. Cam inutila aceasta masura, din ce-am vazut pe youtube, liceenii oricum nu prea pierd timp cu preludiul.
- Alo ? - Da ! - Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ? - Da, noi suntem !
Partidul lui Coposu, ajuns pe mana unui caraghios precum Pavelescu, mai exista doar in bancuri. PNL a ajuns garaj pentru alde Blaga, Pinalti, Falca sau Boc.
- Cat ti-au dat? - 20 de ani! - Pentru ce? - Pentru o amarata de gaina! - Doar pentru o gaina? Cum asa? - A scurmat si a dezgropat-o pe soacra-mea din fundul gradinii !
Singurul lucru bun care ne-a mai ramas de facut este sa spunem bancuri Hillare cu si despre blonzi, desigur, care mai ai curaj.
I-am spus ieri doctorului meu ca m-am lovit la cap in 2 locuri. Stiti ce mi-a spus ? Sa nu ma mai duc in acele locuri.
- Salut John, poti sa-mi imprumuti 300 de euro ? - Imi pare rau, dar n-am bani la mine! - Dar acasa? - Acasa? Acasa toti sunt bine, sanatosi, multumesc de intrebare!
O doamna, rugandu-l pe Albert Einstein s-o cheme la telefon, a precizat ca numarul ei este greu de memorat: 24361.
In apropierea frontierei, vamesul intra intr-un compartiment de tren si intreaba: - Arme? Droguri? Bani? - Nu multumesc. O cafea, va rog!
Un vacar trece pe langa o doamna si-o intreaba: -Nu ati vazut o turma de boi trecand pe-aici? -De ce, ai ramas cumva in urma?
Umorul nu e nici pe departe punctul forte al acestei zodii pe care n-o prea vezi spunand bancuri sau razand in hohote.
google-analytics.com